Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Συνελήφθη ο άντρας που σκότωσε και έκαψε τον Πακιστανό στην Κω


Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Πακιστανού που βρέθηκε απανθρακωμένος σε χωράφι στην Κω προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση του νησιού. Τον άτυχο αλλοδαπό δολοφόνησε και στη συνέχεια προσπάθησε να τον κάψει για να εξαφανίσει τα ίχνη του, συνάδελφός του, επίσης αλλοδαπός, επειδή το θύμα τον κακολογούσε στον ιδιοκτήτη της εταιρείας που εργάζονταν.

Ο δράστης χτύπησε με ρόπαλο αρκετές φορές στο κεφάλι το θύμα και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά. Το πτώμα βρέθηκε όταν κάτοικος της περιοχής Αμπάβρη αντιλήφθηκε ότι είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο χωράφι και έτρεξε να τη σβήσει με όσα μέσα διέθετε ο ίδιος. Όταν έφθασε στο σημείο είδε το σώμα του άτυχου άνδρα τυλιγμένο στις φλόγες. Αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες ήταν ήδη αργά, καθώς ο Πακιστανός ήταν απανθρακωμένος.

Οι αστυνομικές αρχές του νησιού κινητοποιήθηκαν άμεσα και λίγο αργότερα εντόπισαν στο λιμάνι εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του θύματος, με τα κλειδιά στη μηχανή. Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης το είχε αφήσει εκεί για να φανεί ότι το θύμα είχε φύγει για Πειραιά. Οι αστυνομικοί έκαναν πολλές προσαγωγές αλλοδαπών από το Ιράν και το Πακιστάν και σε ένα εξ αυτών βρήκαν εκδορές. Στη συνέχεια σε έρευνα που έκαναν στην περιοχή εντόπισαν μέσα σε κάδο ματωμένο παντελόνι του δράστη και το ποροτφόλι του θύματος.

http://www.zougla.gr/news.php?id=15068

Συνέλαβαν τρία μέλη του κυκλώματος που δολοφόνησε λαθρομετανάστες στον Πόρο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρία μέλη του κυκλώματος των δουλεμπόρων που είχαν πετάξει σαν σκουπίδια δύο νεκρούς λαθρομετανάστες πριν από τρεις ημέρες στον Πόρο, δίπλα στον επαρχιακό δρόμο Γαλατά - Ερμιόνης.

Οι δύο δουλέμποροι, οι οποίοι είναι Ελληνες (πατέρας και γιος), εντοπίστηκαν στο Κρανίδι Αργολίδας να μεταφέρουν μέσα σε φορτηγό-ψυγείο 30 λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και άλλες ασιατικές χώρες, ενώ ο τρίτος, ο οποίος είναι Ινδός υπήκοος, συνελήφθη στη συνέχεια.

Οι 30 λαθρομετανάστες, που βρέθηκαν στον ψυκτικό θάλαμο του φορτηγού, ήταν προηγουμένως στο ίδιο ταχύπλοο πλοιάριο με τα θύματα, γι αυτό εξετάζονται από τη Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής, προκειμένου να φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες είπαν στους αστυνομικούς ότι οι δουλέμποροι τους χτυπούσαν μέσα στο πλοιάριο όταν διαμαρτύρονταν, ενώ το ταχύπλοο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα καθώς τους μετέφερε από τα παράλια της Τουρκίας στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χτυπούν στα τοιχώματα του σκάφους.

«Οταν φτάσαμε, μας είπαν ότι δύο δεν είναι καλά και ότι θα τους πήγαιναν στο νοσοκομείο», φέρονται να είπαν οι Ασιάτες οικονομικοί μετανάστες στους αστυνομικούς.

Ο ιατροδικαστής, που είχε κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή στα θύματα, είχε διαπιστώσει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ στον έναν βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού.

Οπως ανακοίνωσε χθες η αστυνομία, οι δύο Ελληνες που συνελήφθησαν ήταν απλώς μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των δουλεμπόρων (ο ένας οδηγός του φορτηγού-ψυγείου και ο άλλος προπομπός).

Ως ηγετικά στελέχη φέρονται ένας 50χρονος Ελληνας που αναζητείται, ο 43χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού-ψυγείου, επίσης Ελληνας, ο οποίος φέρεται ότι είχε συγκροτήσει την εγκληματική ομάδα το 1995, και ένας Πακιστανός, που έφερνε σε επαφή με το κύκλωμα τους ομοεθνείς του και άλλους Ασιάτες.

Στους εγκεφάλους του κυκλώματος ανήκει και το ταχύπλοο σκάφος με το οποίο γίνονταν οι λαθρομεταφορές.

Κάθε λαθρομετανάστης κατέβαλε στο κύκλωμα 6.000 ευρώ. Από τα χρήματα που συγκεντρώνονταν τα ηγετικά στελέχη έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος, ενώ ο καπετάνιος του ταχύπλοου σκάφους λάμβανε 3.000 ευρώ για κάθε μεταφορά, οι οδηγοί των μεταφορικών μέσων και οι προπομποί 2.500 ευρώ και το άτομο που τους παρείχε κατάλυμα όταν έφταναν στην Ελλάδα 10.000 ευρώ.

Η ανεύρεση των δύο νεκρών μεταναστών στον Πόρο οδήγησε στην εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας.

Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι μαζί με τους δύο νεκρούς πρέπει να είχαν αποβιβαστεί και άλλοι λαθρομετανάστες στον Πόρο και άρχισαν εκτεταμένες έρευνες στο νησί και στην περιοχή της Αργολίδας.

Ο εντοπισμός του φορτηγού-ψυγείου στο Κρανίδι με τους 30 λαθρομετανάστες ήταν η άκρη του νήματος.

ΤΑΚΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8400&pubid=1928764

«Πόσους μετανάστες μπορούμε να έχουμε;»

Στο νέο οικονομικό περιβάλλον, οι λιγότερες θέσεις ανειδίκευτης απασχόλησης φαίνεται θα αποτελέσουν πεδίο διαμάχης

Της Μαριας Δεληθαναση

Η επερχόμενη οικονομική κρίση θα έχει συνέπειες σε Ελληνες και μετανάστες εργαζoμένους. Οπως σημειώνεται στην έρευνα «Πόσους μετανάστες μπορούμε να έχουμε;» των κ. Σταύρου Ζωγραφάκη και Θεόδωρου Μητράκου, «στο νέο οικονομικό περιβάλλον, οι λιγότερες θέσεις ανειδίκευτης απασχόλησης θα αποτελέσουν πεδίο διαμάχης ανάμεσα στους γηγενείς, τους παλιούς μετανάστες και τους νέους μετανάστες».

Οι νέοι μετανάστες θα είναι διατεθειμένοι να αμείβονται ολοένα και χαμηλότερα και οι παλαιοί μετανάστες θα βρεθούν στην ίδια θέση που είχαν βρεθεί οι Ελληνες ανειδίκευτοι, πριν από λίγα χρόνια, όταν έχασαν την εργασία τους ή μειώθηκε η αμοιβή τους. Θα υπάρξει μια νέα αναδιανομή εισοδήματος και ενδεχομένως κοινωνικές εντάσεις ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες ανθρώπων. Πολλά, σημειώνεται στην έρευνα, θα εξαρτηθούν από την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να περιορίσει την ανασφάλιστη απασχόληση στους μετανάστες. Η σχετική κοινοτική οδηγία -με κυρώσεις για τους εργοδότες που απασχολούν ανασφάλιστους μετανάστες- αναμένεται το 2009 και θα έχει καταρχήν σοβαρές συνέπειες για τους εκάστοτε «νέους» (και παράνομους) μετανάστες.

Αν οι εργοδότες υποχρεωθούν να ασφαλίσουν όλους τους νόμιμους μετανάστες που απασχολούν, κάποιοι από αυτούς θα αντικατασταθούν από γηγενείς. Εφόσον το κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν οι εργοδότες στους «παλαιούς» μετανάστες αυξηθεί, θα μειωθεί η διαφορά με το κόστος εργασίας των γηγενών εργαζομένων. Οπότε μερικοί εργοδότες θα αρχίσουν να προσλάβουν γηγενείς στη θέση των μεταναστών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εκτιμάται ότι θα χαθεί μία στις τέσσερις θέσεις εργασίας μεταναστών. Από τις κενές θέσεις, περίπου οι μισές θα καλυφθούν από γηγενείς.

Στην περίπτωση που το κόστος των εισφορών μετακυλισθεί στους εργαζόμενους μετανάστες, τότε ένας στους οκτώ θα χάσει την εργασία του εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οι πραγματικές τους αμοιβές θα μειωθούν κατά 28% και οι ελάχιστες κενές θέσεις θα καλυφθούν από γηγενείς. Μεσοπρόθεσμα, η πλήρης ασφάλιση θα ευνοήσει όλους τους εργαζομένους.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_29/11/2008_294122

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Κινητοποιήσεις στη Σάμο για τους λαθρομετανάστες

Κλειστή θα παραμείνει η Νομαρχία Σάμου την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πλήθος των προσφύγων που φτάνουν καθημερινά στο νησί.

Το Κέντρο Κράτησης Προσφύγων Σάμου θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας (ένας εργαζόμενος ανά βάρδια και ένας γιατρός για την εξυπηρέτηση εκτάκτων αναγκών).

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα γίνει σύσκεψη στο γραφείο του νομάρχη με εκπροσώπους της ΤΕΔΚ, του Επιμελητηρίου, της Εισαγγελίας Σάμου, των πολιτικών κομμάτων, το βουλευτή του νησιού, το διοικητή του νοσοκομείου, τον αστυνομικο διευθυντή και το λιμενάρχη, για τη μορφοποίηση του διεκδικητικού πλαισίου.

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=63282


Το Ψυχικό, η Εκάλη, η Πολιτεία εναντια στο ρατσισμό..... (ΚΑΛΕΣΜΑ)


Μετά τα επεισόδια στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα(κλικ), όπου μία μ
ερίδα κατοίκων κάλυψε την ξενοφοβία και τον ρατσισμό της κάτω από το πέπλο της διαμαρτυρίας για την γκετοποίηση και την εγκληματικότητα, το συντονιστικό όργανο των αντιρατσιστικών ακτίφ του Ψυχικού, της Εκάλης και της Πολιτείας αποφάσισε την οργάνωση κυλιόμενων αντιρατσιστικών εκδηλώσεων. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία του Ψυχικού για να ακολουθήσει η Εκάλη και η Πολιτεία.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Αθήνας στην πρώτη εκδήλωση στην Πλατεία Ψυχικού.

Να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στον ρατσισμό των "εχόντων και κατεχόντων" του Αγίου Παντελεήμονα.

Θα προηγηθεί παρέλαση Cayen, Mercedes, BMW, Lexus, Land Rover, Hummer και διάφορα άλλα. Το γενικό πρόσταγμα θα έχει η κυρία Δαμανάκη. Θα επιβαίνει ανοικτής Mercedes SLK μαζί με τον Adebanjo Sonubi εκ Νιγηρίας και την οικογένεια του που τους φιλοξενεί στην βίλα της στο Διόνυσο.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το περιχαρακωμένο στρατόπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου(κλικ), με μικρή ταχύτητα (15 ΜΑΩ) ώστε όλοι και όλες να τους καμαρώσουν και για να αποφύγουν ζημιές από τα σαμαράκια. Θα περάσει μέσα από τους δρόμους του Ψυχικού για να καταλήξει στην Πλατεία Ψυχικού.

Την ιστορική αυτή ημέρα το σύστημα μονόδρομων, που τόσο σοφά έχει σχεδιασθεί ώστε όποιος μπαίνει να μη ξέρει πως θα βγει και έτσι να αποφεύγει να μπαίνει, θα έχει ανασταλεί.

Στην Πλατεία Ψυχικού οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με χαιρετισμούς και ομιλίες.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Ο "σοφός" Βερέμης εκ μέρους του ΕΛΙΑΜΕΠ(κλικ)
Το χουντόπουλο Δημητράς εκ μέρους του Πρακτορείου του Ελσίνκι
Η συντρόφισσα Κουλούρη εκ μέρους του Soros και της παρέας Λιάκου-Ρεπουση-Γιαννοπούλου και δεν συμμαζεύεται
Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου εκ μέρους της Bilderberg
Και διάφοροι άλλοι της συνομοταξίας των Εθνοφοβικών.


Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Θαλεια Δραγώνα, βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, που θα αναπτύξει το αγαπημένο της θέμα:

"Μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!"(Κλίκ)

Τις ομιλίες θα κλείσει ο Αφρικανός φιλόσοφος/ποιητής/στοχαστής/και άλλα πικρά Fwanba Kasongo. Θα διαβάσει από το πρωτότυπο σε Kikuyu, Lingala, Bambara, Kiswahili αποσπάσματα από Θαλή, Πλάτωνα, Αριστοτέλη όπως είχαν παραδοθεί από γενναιά σε γενναιά πριν τα κατακλέψουν οι "τρισκατάρατοι" Ελληνες.

Τις εκδηλώσεις θα κλείσουν παραδοσιακοί χοροί από διάφορες χώρες.

Σε ένδειξη συμπαράστασης οι μαθήτριες του Αρσακείου και του Αμερικάνικου Κολέγιου θα χορέψουν γυμνόστηθες παραδοσιακούς χορούς από το Καμερούν συνοδεία ταμπούρλων που θα τα βαράνε οι σερνικοί συμμαθητές τους.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν περίπτερα Armani, Gucci, Louis Vouitton, BCBG, Abercrombie & Fitch και πολλά άλλα Logo που θα πουλάνε διάφορα είδη, προσφορά από του κυρίους και τις κυράτσες της περιοχής που άδειασαν της αποθήκες τους για να κάνουν χώρο στα καινούργια μοντέλα.

Περιφρούρηση ευγενική προσφορά του αντιεξουCIAστικού(κλκι) χώρου και των Ταλιμπάν του Αλαβάνου.

Όλοι Εκεί! Μην λείψεις!

http://tabouri.blogspot.com/2008/11/blog-post_27.html

Οι γεωργοί λένε θα προτιμούσαν Ελληνες εργάτες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εργοδότες με κοινωνική ευαισθησία αλλά με «φοβίες» και «ενστάσεις» απέναντι στην ποιότητα της εργασίας, στο δικαίωμα εκχώρησης ψήφου και στην ιδέα της πολιτισμικής αφομοίωσης του «διαφορετικού», του «ξένου» είναι οι γεωργοί απέναντι στους οικονομικούς μετανάστες. Ερευνα σε δυο περιοχές της χώρας με διαφορετικά παραγωγικά συστήματα, στο νομό Καρδίτσας στην Κεντρική Ελλάδα και την Ιεράπετρα του νομού Λασιθίου όπου οι οικονομικοί μετανάστες (στην πλειονότητα αλβανικής καταγωγής) αποτέλεσαν φθηνό εργατικό δυναμικό και κάλυψαν κενά εργατικής δύναμης ειδικά σε χειρωνακτικές και βαριές εργασίες τα τελευταία έντεκα τουλάχιστον χρόνια, αποκαλύπτει στοιχεία για την οικονομικοκοινωνική ένταξη των μεταναστών στον αγροτικό χώρο, την πολυπολιτισμικότητα και ζητήματα εθνοτικού αποκλεισμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας των Λ. Καζακόπουλου και Ι. Γιδαράκου που ανακοινώθηκε στο 10ο συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας, αν και η πλειονότητα (67,4%) των 167 παραγωγών-ερωτηθέντων, εκτιμά ως θετική την οικονομική και κοινωνική συμβολή των μεταναστών στη χώρα και στις τοπικές κοινωνίες, δηλώνουν ότι θα προτιμούσαν Ελληνες εργάτες (σπάνια βρίσκουν διαθέσιμους), μολονότι ένας στους 10 στην Καρδίτσα ομολογεί πως δεν υπάρχουν προβλήματα στη συνεργασία με τους ξένους. Θεωρούν ότι η πολύχρονη παρουσία τους συνέβαλε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης, ωστόσο οι μισοί παραγωγοί έχουν αρνητικές απόψεις για την ποιότητα της εργασίας, γεγονός που το αποδίδουν στην ασυνέπεια και την αδιαφορία ή στην έλλειψη τεχνικών γνώσεων.

Οι τοπικές κοινωνίες αν και επιδεικνύουν μια κοινωνική ευαισθησία σε ορισμένα θέματα, εν τούτοις ισχυρές είναι οι ενστάσεις στην εκχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Το 80% των παραγωγών και στις δυο περιοχές συναινεί στην παραχώρηση διευκολύνσεων σε θέματα προστασίας της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης των μεταναστών. Ιδιαίτερα συγκρατημένοι εμφανίζονται όμως στην εκχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων (ψήφου) προς τους οικονομικούς μετανάστες (59,4 στην Καρδίτσα και 53,2 στην Ιεράπετρα). Στην πλειονότητά τους κυρίως στην Ιεράπετρα, συναινούν σε πολιτικές επαναπατρισμού των μεταναστών που παραμένουν άνεργοι για μεγάλο χρονικό διάστημα (76,6% και 85,5 % αντίστοιχα) ενώ για τους μισούς, η παραβατική συμπεριφορά των μεταναστών συνιστά λόγο απέλασης.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_3_28/11/2008_293933

Μαζικές συλλήψεις μεταναστών Στον Αγ. Παντελεήμονα

Ενας ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ κατοίκων και μεταναστών μαίνεται στον Αγιο Παντελεήμονα, ενώ η αστυνομία επιδίδεται σε στοχευμένες «επιχειρήσεις». Εξήντα περίπου Αφγανοί χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στον δρόμο ή σε οικήματα όπου εισέβαλαν αστυνομικοί. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου τελικά έμειναν 28 άτομα, καθώς είναι αδύνατο να κρατηθούν περισσότερα στο προβληματικό κρατητήριο. Οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν σε άλλους χώρους. Η ΕΛ.ΑΣ. δηλώνει επισήμως ότι ο εισαγγελέας Αθηνών διέταξε να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε συγκεκριμένα κτίσματα ύστερα από καταγγελίες κατοίκων και περιοίκων.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_28/11/2008_293953

Συλλήψεις σε παράνομο μαγαζί στριπ σόου

Επιχείρηση σε στριπτιτζάδικο στη Νίκαια πραγματοποίησαν άνδρες του τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες πήγαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του κέντρου και 4 επίσης αλλοδαπές, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Στο μαγαζί στριπ σόου, στο οποίο εργάζονταν συνολικά 21 άνθρωποι, υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, για ιδιωτικό στριπ σόου.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14964

Ρουμάνοι Χρησιμοποίησαν κολώνα της ΔΕΗ για να διαρρήξουν περίπτερο


Απίστευτη θρασύτητα επέδειξαν δύο Ρουμάνοι οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν περίπτερο στη Μεταμόρφωση.

Οι δύο κακοποιοί, ηλικίας 25 και 33 ετών, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες βράδυ την ώρα που με τροχό κοπής μετάλλων προσπαθούσαν να κόψουν την κλειδαριά πόρτας περιπτέρου.

Μάλιστα, αποδείχτηκαν «πολυμήχανοι αφού προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία τον τροχό «τράβηξαν» ρεύμα από κολώνα της ΔΕΗ που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά.

Τέλος στην καλοσχεδιασμένη διάρρηξη έδωσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο κακοποιούς.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν κλέψει μια μοτοσυκλέτα, ενώ εξετάζεται εάν είχαν διαπράξει άλλες κλοπές και ληστείες.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14968

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία των λαθρομεταναστών

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Έλληνες και ένας Πακιστανός, οι οποίοι φέρονται πως είναι μέλη της σπείρας, η οποία ευθύνεται για την άγρια δολοφονία των δύο λαθρομεταναστών, που βρέθηκαν στο Γαλατά Τροιζηνίας.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τους δύο άτυχους αλλοδαπούς, συνελήφθησαν στο Κρανίδι, καθώς σε φορτηγό- ψυγείο μετέφεραν στοιβαγμένους άλλους τριάντα λαθρομετανάστες.

Όπως διαπιστώθηκε το κύκλωμα, που διακινούσε λαθρομετανάστες από χώρες της κεντρικής Ασίας στην Ελλάδα, έναντι αδρής οικονομικής αμοιβής, είχε αρχίσει τη δραστηριότητά του από το 1995. Μάλιστα εκτός του φορτηγού, είχε και δικό της σκάφος για τις θαλάσσιες μεταφορές.

Κάθε λαθρομετανάστης κατέβαλε περίπου 6.000 ευρώ για τη μεταφορά του.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14948

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Μαζική εξόρμηση του ΠΑΜΕ στους μετανάστες (O ΜΑΡΞ τρελάθηκε)


Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης και στην απεργία στις 10 Δεκέμβρη απηύθυναν τα ταξικά συνδικάτα

Πλατύ κάλεσμα για την αναγκαιότητα μετανάστες και Ελληνες εργάτες να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στις 27 Νοέμβρη και στην απεργία στις 10 Δεκέμβρη, απηύθυνε το Σάββατο το απόγευμα το ΠΑΜΕ, πραγματοποιώντας μεγάλη εξόρμηση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, μοιράζοντας ανακοινώσεις - καλέσματα γραμμένες σε διάφορες γλώσσες.

Η πλατεία είναι γεμάτη μετανάστες. Κάποιοι από αυτούς κοιμούνται στα παγκάκια ή στο δρόμο. Χωρίς δουλειά και χαρτιά οι περισσότεροι, εγκλωβισμένοι στην εξαθλίωση και την «παρανομία». Πολλοί είναι και οι Αφγανοί οι οποίοι εκδιώχθηκαν από το Βοτανικό, από τη στιγμή που άρχισαν οι εργασίες για το γήπεδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως λένε. «Αν δε μας θέλουν εδώ, ας ανοίξουν τα σύνορα στην Πάτρα και την Κέρκυρα, να φύγουμε για την Ευρώπη», σημειώνουν πολλοί με αγανάκτηση. Δε γνωρίζουν ότι με οδηγίες της ΕΕ «μπλοκάρονται» στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που συνορεύουν με τις χώρες προέλευσης της μετανάστευσης.

Θέλουν «κομματιασμένη» την εργατική τάξη

«Η εξόρμηση αυτή γίνεται στους μετανάστες, από τη μια για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και την απεργία, να δοθεί απάντηση στην πολιτική που κάνει τη ζωή συνολικά της εργατικής τάξης δύσκολη. Ταυτόχρονα, για να κατανοήσουν και οι μετανάστες την ανάγκη οργάνωσης τα συνδικάτα, στο ΠΑΜΕ, που είναι αποκούμπι και στήριγμα απέναντι σε αυτή την κατάσταση, αλλά και στους μηχανισμούς που δουλεύουν για να ενισχύουν την ξενοφοβία και το ρατσισμό, για να φορτώσουν στις πλάτες των μεταναστών τα προβλήματα που βιώνει σήμερα όλη η εργατική τάξη, όπως η ανεργία και τα χαμηλά μεροκάματα», σημειώνει στον «Ρ» ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Παράλληλα, υπογραμμίζει: «Προσπαθούν να κομματιάσουν την εργατική τάξη, έτσι ώστε ανεμπόδιστα να εφαρμόζεται η πολιτική του κεφαλαίου. Θέλουν να αποκρύψουν την αλήθεια. Οτι, για παράδειγμα, η ανεργία δεν είναι μόνο φαινόμενο της Ελλάδας, αλλά εμφανίζεται σε όλο τον καπιταλιστικό κόσμο, και εκεί που δεν υπάρχουν πολλοί μετανάστες. Η επιλογή που έχουν να κάνουν οι εργάτες είναι να συγκροτήσουν το δικό τους μέτωπο ενάντια στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό».

Σε αυτή την κατεύθυνση το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στον Αγιο Παντελεήμονα, το Σάββατο, 29 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα.

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4830038&publDate=25/11/2008

Ο ΜΑΡΞ, ΟΙ «ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ;

Βρε, βρε τι μαθαίνει κανείς αν διαβάζει τον τύπο σφαιρικά, ακόμη και τον… κομμουνιστικό, ακόμη κι αν είναι… μπαγιάτικος. Μέχρι και ότι η περιβόητη Α΄ Διεθνής ιδρύθηκε κατόπιν απαιτήσεως των Αγγλικών εργατικών ενώσεων, για να βάλει φραγμό στη λαθρομετανάστευση, την οποία προωθούσαν οι εργοδότες για να τα οικονομήσουν!!!

Δεν το λέμε εμείς οι «φασίστες» και «ρατσιστές». Έγραψε, λοιπόν, ο Γιώργος Πετρόπουλος στο άρθρο του «Η ίδρυση της Α΄ Διεθνούς», στην ένθετη έκδοση «7 μέρες μαζί» του «Ριζοσπάστη» της 1ης Οκτωβρίου του 2000: «Το Νοέμβρη του 1863 οι Άγγλοι εργάτες απηύθυναν στους Γάλλους συναδέλφους τους μια έκκληση με την οποία τους καλούσαν να συγκροτήσουν μια παγκόσμια οργάνωση. Στην έκκληση, μεταξύ άλλων, σημειωνόταν: «Η αδελφοσύνη των λαών είναι εξαιρετικά αναγκαία προς το συμφέρον των εργατών. Γιατί κάθε φορά που προσπαθούμε να καλυτερέψουμε τη θέση μας με την ελάττωση των ωρών της εργασίας και με την αύξηση των ημερομισθίων, οι καπιταλιστές μας απειλούν ότι θα μισθώσουν Γάλλους, Βέλγους και Γερμανούς εργάτες που θα αναπληρώσουν την εργασία μας με χαμηλότερη τιμή. Δυστυχώς η απειλή αυτή πραγματοποιείται συχνά…».
Διαβάζοντας αυτά, αλλά και γνωρίζοντας την ξεκάθαρη θέση του Μάρξ-Μαρδοχαίου «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες, είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς» - “A Warning” , 1865), θα περίμενε κανείς να βρίσκονται τα μαρξιστικά κόμματα στην πρωτοπορία του αγώνα κατά της λαθρομετανάστευσης.
Γιατί τα μαρξιστικά κόμματα επιδεικνύουν στις ημέρες μας τέτοια αντιμαρξιστική στάση; Προφανώς, διότι είναι μισθωμένα όργανα της παγκοσμιοποίησης.
Γ. Δ. - Αθήνα

http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/27/%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BE-%CE%BF%CE%B9-%C2%AB%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1/

Eξαρθρώθηκε συμμορία ληστών


Συμμορία που λήστευε ανυποψίαστους πολίτες έπεσε "στα χέρια" της Ασφάλειας Αττικής. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επτά άτομα, έξι αλλοδαποί και ένας Έλληνας, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Κυριακή, φορώντας κουκούλες πλησίασαν έναν αλλοδαπό και αφού τον χτύπησαν, του άρπαξαν ένα τσαντάκι που κουβαλούσε, στο οποίο είχε χρήματα, έγγραφα και το κινητό του.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο και διάφορα κλοπιμαία, για τα οποία γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14844


Σπείρα αλλοδαπών ρήμαζε εξοχικά και καταστήματα


Είκοσι δύο διαρρήξεις σε εξοχικά σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Χαλκιδικής φέρονται να έχουν διαπράξει από τον περασμένο Μάιο τρεις νεαροί αλλοδαποί, ο ένας από τους οποίους είναι ανήλικος.

Σε βάρος των τριών ατόμων, 20, 19 και 17 ετών αντίστοιχα, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ μέρος των κλοπιμαίων παραδόθηκε στους κατόχους τους.

Στο μεταξύ, άλλη μια σπείρα διαρρηκτών, αυτή τη φορά αποτελούμενη από δύο άνδρες και μια γυναίκα, εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι από τον περασμένο Μάρτιο είχαν διαρρήξει 12 καταστήματα στη δυτική Θεσσαλονίκη, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και εμπόρευμα αξίας 1.800 ευρώ περίπου. Επίσης, κατηγορούνται και για 12 απόπειρες διαρρήξεων καταστημάτων.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14841

Ρουμάνος εξέδιδε, κακοποιούσε και εκβίαζε 16χρονη στο Ηράκλειο


Μια απίστευτη ιστορία φρίκης και κτηνωδίας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ένας 31χρονος Ρουμάνος κρατούσε φυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο τη 16χρονη συμπατριώτισσά του, την οποία έφερε ο ίδιος στην Ελλάδα τάζοντάς της μια καλύτερη ζωή, και την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με δεκάδες πελάτες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 16χρονης περισσότεροι από 100 άνδρες είχαν ασελγήσει πάνω της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και αρκετοί «επιφανείς» άνδρες της Κρήτης που πλήρωναν ακόμη και 100 ευρώ για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους στο κορμί του ανήλικου κοριτσιού, καταγράφοντας μάλιστα τις σκηνές με κάμερα…

Ο Ρουμάνος «περιέφερε» τη 16χρονη σε διάφορα χωριά του Ηρακλείου. Την εκβίαζε, τη χτυπούσε χωρίς οίκτο και πολλές φορές, όταν το κορίτσι δεν ήθελε να υπακούσει στις διαταγές του την άφηνε για ημέρες χωρίς φαγητό.

Από το καλοκαίρι, ο 31χρονος κρατούσε φυλακισμένη την ανήλικη σε σπίτι στις Μοίρες. Από εκεί, πριν περίπου ένα μήνα, η 16χρονη κατάφερε να δραπετεύσει. Βρήκε καταφύγιο σε σπίτι φίλου της, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε την ιστορία της και εργαζόταν σε καφενείο. Τρομοκρατημένη καθώς ήταν, δεν ήθελε να απευθυνθεί στην αστυνομία, καθώς ο Ρουμάνος την εκβίαζε ότι θα τη σκοτώσει.

Το σήμα της Ιντερπόλ και οι έρευνες

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Ασφάλεια της Χερσονήσου έλαβε σήμα από την Ιντερπόλ ότι αναζητεί έναν Ρουμάνο που εκδίδει στη χώρα μας ένα 16χρονο κορίτσι. Η καταγγελία έγινε από τους γονείς της κοπέλας, τους οποίους ειδοποίησε όταν κάποια στιγμή κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του σωματεμπόρου.

Μετά από έρευνες που κράτησαν δύο εβδομάδες, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κορίτσι και με τη συνδρομή του φίλου της την έπεισαν να καταγγείλλει και η ίδια το περιστατικό, κάτι που έγινε τελικά χθες το απόγευμα.

Το κορίτσι, που είναι σε αθλία ψυχολογική κατάσταση, βρίσκεται πλέον υπό την προστασία ομάδας anti-trafficking της Ασφάλειας Ηρακλείου, όπου βρίσκει τη φροντίδα και την αγάπη που της στέρησε ο συμπατριώτης της, αλλά και οι δεκάδες πελάτες που την εκμεταλλεύτηκαν.

Στην Ασφάλεια έχουν προσαχθεί η μητέρα του Ρουμάνου και ο νεαρός φίλος της, οι οποίοι σύμφωνα με τις καταγγελίες του κοριτσιού, όταν κάποια στιγμή ο 31χρονος έλειπε σε ταξίδι, φρόντιζαν να συνεχίσουν το αρρωστημένο έργο του. Ο βασικός κατηγορούμενος, ο επικίνδυνος Ρουμάνος κακοποιός, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στη χώρα του και αναζητείται από τις αρχές.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται τόσο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων ατόμων για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι συνεργάζονταν με τον Ρουμάνο, όσο και για τη στοιχειοθέτηση κατηγοριών εναντίον πελατών που συνευρίσκονταν με τη 16χρονη.

Παράλληλα, ερευνάται εάν οι σκηνές που κατέγραφαν με τις κάμερες έχουν χρησιμοποιηθεί και για άλλες κακουργηματικές πράξεις.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14815

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ'' (ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!!

Η αρχή έγινε και θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα
Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα σειρά πήρε η Πάτρα, που αντιμετωπίζει απίστευτα προβλήματα ειδικά με τους Αφγανούς λαθρομετανάστες. Η κατάσταση δεν πάει άλλο και έτσι οι κάτοικοι με πρωτοβουλία της οργάνωσης "Η Πόλις Εάλω" κατέβηκαν στους δρόμους της Πάτρας. Περιπου 1000 άτομα φώναξαν για τα δικαιώματά τους.

«Κράτος και παρακράτος εναντίον των Ελλήνων και στην Πάτρα!»
Απο το κρατος ενδεικτική ήταν όχι μόνο η απουσία των δημοτικών "αρχόντων" αλλά και η εχθρική στάση τους! Ο εκπρόσωπος Τύπου μάλιστα του Δήμου δεν δίστασε να χαρακτηρίσει... ανώφελη την διαμαρτυρία!
Απο το Παρακρατος τα μεν ΜΜΕ φίμωσαν το γεγονός συντονισμένα.οι δε άλλοι ρουφιάνοι της παγκοσμιοποίησης ίσως μην έχοντας άλλη δικαιολογία για να υπερασπιστούν τους λαθρομετανάστες κατέθεσαν μήνυση στον σύλλογο “Η πόλις εάλω” !!!

!!!«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.»!!!
Δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί απο την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και βρίσκονται σε πανικό.Φοβούνται την κλιμάκωση των αντιδράσεων και ο πανικός τους αναγκάζει να προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις απείρου γελοιότητας όπως η μήνυση στον σύλλογο “Η πόλις εάλω”!!!....»»»»


Συγκεκριμενα 2 ημέρες πριν την χτεσινη συγκεντωση η “Κίνηση για τα Δικαιώματα των Προσφύγων” κατέθεσε μήνυση στον σύλλογο “Η πόλις εάλω” γιατί λέει η επωνυμία του συλλόγου προκαλεί τους μετανάστες !!!!

Στο υπόμνημα της κίνησης υπεράσπισης, αναφέρεται ότι «η επωνυμία σωματείου στρεφόμενη όπως φέρεται κατά των προσφύγων προερχόμενων από εμπόλεμη χώρα, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, προκαλεί φίλες ισλαμικές χώρες και κάθε νουνεχή και δημιουργεί κινδύνους αντεκδικήσεων. Η επωνυμία είναι ένα παραπλανητικό σήμα με σημαινόμενο ότι πρέπει να διεξαχθεί ένας ΅δίκαιος πόλεμος υπέρ βωμών και εστιών». «Θεωρούμε ότι ο τίτλος που χρησιμοποιεί ο σύλλογος είναι επικίνδυνος, αναστέλλει τα ανθρωπιστικά και ηθικά αντανακλαστικά της πόλης και μπορεί να προκαλέσει βίαιες πράξεις αντεκδίκησης."

Βλέπουν παντού φαντάσματα ,πλάθουν ιστορίες στις οποίες για ολα φταινε οι Ελληνες, εξηγούν το κάθε πράγμα με ένα δικό τους ιδιαίτερο "αριστερο" και εντελώς αβάσιμο τρόπο. Κανεις αλλος στην συγχρονη κοινωνια δεν εχει αναπτυξει τοσο πολύ τον τσαρλατανισμο , την υποκρισια ,την απατη και τον τον φανατικο ανθελληνισμο οσο οι συνιστοσες του συριζα και τα λοιπα τσιρακια του Σορρος....

Το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας ΔΕΝ είναι ο "ρατσισμός" απέναντι σε όλα αυτά τα εκατομμύρια αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. Πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό, είναι ο υφέρπων ρατσισμός που καλλιεργείται εδώ και χρόνια εις βάρος της ιστορικής ελληνικής εθνότητας, που καλείται με φασιστικό τρόπο να αποδεχτεί την εθνική της αυτοκτονία (γιατί αυτό συνεπάγεται η αποδοχή τριών εκατομμυρίων μεταναστών) για να μην αποκληθεί... "ρατσιστική"!

Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει ούτε στην νέα τάξη και στα τσιράκια της ούτε στους πολιτικάντηδες να οδηγήσουν την Ελλάδα σε εθνικό αφανισμό. Η αντίστασή του ενάντια στον «πολυπολιτισμικό» εφιάλτη αποτελεί μονόδρομο και στον κοινό αυτό αγώνα δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε ψευδαισθήσεις, ούτε εφησυχασμός!

Θα υπερασπισθούμε το Έθνος με κάθε κόστος ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ οσων θέλουν την αντικατάσταση του Ελληνικού Έθνους από μία πανσπερμία λαών.....

http://enantion-olwn.blogspot.com/2008/11/blog-post_27.html

Συλλήψεις για πλαστές τραπεζικές κάρτες

Δύο ακόμα Ρουμάνοι που εκτιμάται ότι ανήκουν στο ίδιο κύκλωμα το οποίο έχει «ρίξει» στην αγορά μεγάλο αριθμό πλαστών τραπεζικών καρτών που είναι κλώνοι γνησίων συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από αστυνομικούς της Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο ένας Ρουμάνος 29 ετών έφθασε αεροπορικώς από Λονδίνο έχοντας στην κατοχή του πέντε τέτοιες κάρτες κλώνους βρετανικής τράπεζας, ενώ ο 24χρονος ομοεθνής του τον περίμενε για να τις παραλάβει.

Οι κάρτες επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν στην Αθήνα για να κάνουν τα μέλη του κυκλώματος ανάληψη χρημάτων από τους λογαριασμούς των κατόχων των γνήσιων καρτών. Η αντιγραφή είχε γίνει με τη μέθοδο «skimming» στη Βρετανία γι' αυτό ερευνάται από την Αστυνομία σε συνεργασία με την Γιουροπόλ και την Ιντερπόλ καθώς και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πόσα χρήματα έχουν αρπάξει οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_26/11/2008_257876

Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κύριο θέμα του "TIME"!

Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ενώ θα έπρεπε να απασχολεί τους απανταχού υπεύθυνους, απασχόλησε τους δημοσιογράφους του περιοδικού TIME.(!!!) Σε εκτενές ρεπορτάζ του γίνεται - μεταξύ άλλων - αναφορά στους παράνομους μετανάστες από την Ασία και την Μέση Ανατολή, που χρησιμοποιούν τα ελληνικά νησιά, όπως την Μυτιλήνη, ως «γέφυρα προς την Ευρώπη». Ζώντας την εμπειρία μιας νυχτερινής περιπολίας της ελληνικής ακτοφυλακής, κατά την οποία συνελήφθησαν 10 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, ο δημοσιογράφος, Τζεφ Ισραέλι περιγράφει το ανθρώπινο δράμα, αλλά και την μεγάλη πρόκληση, που αποτελεί για την Ελλάδα η αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου. Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος κάνει λόγο για 150.000 λαθρομετανάστες, μόνον για το 2008(φανταστείτε πόσοι είναι στην πραγματικότητα...),υπογραμμίζοντας την έκταση του προβλήματος και επισημαίνοντας την ευρωπαϊκή του διάσταση και την έκκληση της Ελλάδας για κοινή ευρωπαϊκή δράση. Φιλοξενούνται, επίσης, δηλώσεις του προέδρου του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Αλέξανδρου Ζαβού, περί έλλειψης συνεργασίας από την πλευρά της Τουρκίας για το πρόβλημα. Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται το γεγονός ότι οι παράνομοι μετανάστες, που φθάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία, δεν βοηθά την κατάσταση και επιπλέον αυξάνει την αντιπάθεια του λαού απέναντί τους. Παράλληλα, επισημαίνεται ο περιορισμένος αριθμός χορηγήσεων πολιτικού ασύλου από την Ελλάδα - ποσοστό 1% των αιτήσεων, αισθητά χαμηλότερο από το 18% στην Γερμανία, το 11% στην Ιταλία ακόμη και το 4% στην Ισπανία.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.



Η ΥRE (μια απ’ τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ )με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, διοργανώνει ‘’αντιρατσιστική’’ εκδήλωση στην Κυψέλη. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι η YRE βρισκόταν μαζί με τους λαθρομεταναστες στα πρόσφατα γεγονότα του Αγιου Παντελεήμονα.

Άλλωστε και οι ιδιοι το παραδέχονται μέσα απ’ το επίσημο ιστολόγιο τους :


‘’Ανάμεσα τους η YRE, το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, το Ξεκίνημα και η ΔΕΑ (συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ), η Επιτροπή ενάντια στο ευρωπαϊκό σύμφωνο για το άσυλο και την μετανάστευση, το ΕΝΑΝΤΙΑ, μέλη των τοπικών ΣΥΡΙΖΑ, μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων και κοινοτήτων μεταναστών, η Βίλλα Αμαλίας και αντιεξουσιαστικές κινήσεις.’’

Αυτά σχεδιάζουν! τον πλήρη αφανισμό των Ελλήνων! σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!! Έχουν καταλάβει παράνομα την δημοτική αγορά και την έχουν κάνει γιάφκα για τα σχέδια τους εναντίων των Ελλήνων και του έθνους. Ενώ ο λαός βογκάει από την οικονομική κρίση, έχουν τα λεφτά και τους "μισθωμένους" να κάνουν ανθελληνικές προπαγάνδες! Με αφίσες και πάρτυ! η κυψέλη υποφέρει από τον "καρκίνο" αυτό.... και που θα σταματήσει ; Ας κάνει όποιος θέλει μια βόλτα στην Φωκίωνος και στα στενά που παλιά ήταν στολίδι της Αθήνας μας, της κυψέλης μας!

κάτοικος κυψέλης

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ (Εξελίξεις στον Αγ. Παντελεήμονα )


Δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα σειρά πήρε η Πάτρα, που αντιμετωπίζει απίστευτα προβλήματα ειδικά με τους Αφγανούς λαθρομετανάστες. Η κατάσταση δεν πάει άλλο και έτσι οι κάτοικοι με πρωτοβουλία της οργάνωσης "Η Πόλις Εάλω" κατέβησαν στους δρόμους της Πάτρας. Πάνω από 500 άτομα φώναξαν για τα δικαιώματά τους, ενώ ενδεικτική ήταν όχι μόνο η απουσία των δημοτικών "αρχόντων" αλλά και η εχθρική στάση τους! Ο εκπρόσωπος Τύπου μάλιστα του Δήμου δεν δίστασε να χαρακτηρίσει... ανώφελη την διαμαρτυρία!

Τελικά οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν, καθώς αυτοί βιώνουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της "γονιμοποίησης" του Πάκη, κατεβάζοντας τις οικογένειές τους στο δρόμο! Η αρχή έγινε και θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα. Ο λαός έχει δύναμη και πρέπει να την αποδείξει για να αναγκάσει τους καρεκλοκένταυρους χοντρόπετσους να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα. Γιατί η Ελλάδα θα ζήσει!


http://www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5528.html


Αυτά συνέβησαν στην Πάτρα… Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Αγ.Παντελεήμονα κάτοικοι κατήγγειλαν την ύπαρξη στάνης (κάποιοι επαγγελματίες ‘’αντιρατσιστές’’ είχαν σπεύσει να τους χαρακτηρίσουν ψεύτες ),με αποτέλεσμα να έχουμε συλλήψεις λαθρομεταναστών . Στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα έσπευσαν οι γνωστοί δικηγόροι της αριστεράς με πρώτη και καλύτερη την Κυρία ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ… Για όσους δεν γνωρίζουν, η εν λόγω κυρία είναι η γνωστή δικηγόρος που υπερασπίστηκε τους δολοφόνους της 17Ν ,έχει αναλάβει από καιρό αμέτρητες ‘’αντιρατσιστικές’’ εργολαβίες, ενώ σε κοινή διαδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ,είχε δηλώσει ότι : «Οι άνθρωποι αυτοί (σσ. Οι Σκοπιανοί ) έζησαν επί 100 χρόνια με την πεποίθηση ότι είναι «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ». Θα πρέπει λοιπόν και εμείς οι Έλληνες να το δούμε και να το κατανοήσουμε αυτό το ζήτημα.»(!!!)


Να λοιπόν που το παζλ σίγα-σιγα συμπληρώνεται. Και αν κάποιοι κάποτε είχαν αμφιβολίες για την από κοινού συνεργασία όλων των ανωτέρω ανθελλήνων, ε, τώρα δεν υπάρχει καμία.


Λευτεριά στα φυλακισμένα πρόβατα!

Αλβανός δολοφόνος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη


Στα χέρια της αστυνομίας Θεσσαλονίκης έπεσε ένας 44χρονος
Αλβανός, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους και είχε τραυματίσει έναν στην πατρίδα του.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί ερήμην για ανθρωποκτονία κατά συρροήν από δικαστήριο της γειτονικής χώρας και σε βάρος του είχε εκδοθεί «ερυθρά» αγγελία από την «Ιντερπόλ», καθώς διέφευγε της σύλληψης.

Ο 44χρονος είχε βρει «καταφύγιο» στην Ελλάδα και δη στη συμπρωτεύουσα, όπου και χθες συνελήφθη. Από την εισαγγελία εφετών Θεσσαλονίκης έχουν κινηθεί οι διαδικασίες έκδοσής του.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14692

Αιγύπτιοι μετέφεραν λαθρομετανάστες σε πλοίο με αμμωνία

Συναγερμός σήμανε χθες στην Ασφάλεια Χαλκίδας, μετά από πληροφορία που έφτασε και αφορούσε στη διακίνηση λαθρομεταναστών στο λιμάνι της πόλης.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν στην εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, δύο ύποπτα ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν με κατεύθυνση το Σχηματάρι.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων, δύο Αιγύπτιοι, μετέφεραν συνολικά 11 συμπατριώτες τους, οι οποίοι είχαν φτάσει στη χώρα μας με πλοίο, το οποίο μετέφερε 1000 τόνους αμμωνίας και ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Χαλκίδας.

Οι δύο Αιγύπτιοι, οι λαθρομετανάστες όπως επίσης και ο πλοίαρχος συνελήφθησαν, ενώ όπως προέκυψε, το κύκλωμα έπαιρνε 5000 ευρώ από κάθε λαθρομετανάστη για τον φέρει στη χώρα μας.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14718

Στη… φάκα Ιρακινοί διαρρήκτες αυτοκινήτων


Δύο Ιρακινοί, 31 και 18 χρόνων συνελήφθησαν χθες βράδυ στην Ομόνοια, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε 42χρονο Γεωργιανό και με την απειλή όπλου, του είχαν αποσπάσει το κινητό και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι Ιρακινοί είχαν διαρρήξει τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα, εκ των οποίων είχαν αφαιρέσει cd, κινητά, χρήματα και ό,τι άλλα πολύτιμα αντικείμενα είχαν βρει εντός αυτών.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14710

''Φασίστας'' και ''ρατσιστής'' και ο Σφακιανάκης!


Πάλι θα συζητηθεί ο Νότης....Η ακροδεξιά έχει μεγαλύτερη διάθεση να βοηθήσει την Πατρίδα έστω και με λανθασμένο τρόπο καμιά φορά. Ο ακροαριστερός είναι πάρα πολύ επικίνδυνος, έχει εξελιχθεί σε μια περίεργη φάρα ανθρώπου που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μας πείσει ότι θα έπρεπε να αγαπάμε λιγότερο την πατρίδα μας για να μπορούν λέει και οι ξένοι που είναι εδώ να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Πως έχουν τα ίδια δικαιώματα ρε φίλε, άνθρωποι που έχουν έρθει εδώ δια της βίας; Σπάσαν τα σύνορα και μπήκαν εγκληματίες, παράσιτα και άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να φύγουν από την χώρα τους. Έχει καταντήσει η Ελλάδα χώρα της πλάκας.

Πρέπει να έχεις πολύ θάρρος για να ξεστομίσεις τέτοιες απόψεις στην Ελλάδα του νεοταξίτικου κατεστημένου και ο Νότης το έχει έστω και αν το έχει πληρώσει ακριβά στην καριέρα του.


Από την συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Οι πολίτες της Πάτρας διαδηλώνουν ενάντια στη λαθρομετανάστευση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ 7 ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

Μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αχαλίνωτη εισβολή μεταναστών πραγματοποιείται αύριο στην Πάτρα, από τους κατοίκους της πόλης. Την πρωτοβουλία έχουν οι κάτοικοι της οδού Ευρώτα και ο σύλλογος “Η πόλις εάλω” (είναι η ονομασία του Συλλόγου που συστάθηκε από τους κατοίκους της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου που ζουν δίπλα στον παράνομο καταυλισμό των Αφγανών στην Πάτρα).
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αμερικής, στην είσοδο της μαρίνας, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 15:30 μ.μ.


Η Πάτρα βιώνει μία άνευ προηγουμένου πλημμυρίδα λαθρομεταναστών, η οποία είναι εντελώς ανεξέλεγκτη. Οι λαθρομετανάστες εισρέουν ασυγκράτητοι κατά εκατοντάδες και καθημερινά. Το δράμα των κατοίκων που ζουν υπό καθεστώς τρόμου και βίας, δεν συγκινεί την εξουσία και αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη τους κινητοποίηση. Πρέπει όλοι όσοι μπορούν να δώσουν το παρόν στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων της Πάτρας που είναι μόνοι και αβοήθητοι. Η αλληλεγγύη είναι το κυριότερο όπλο του λαού μας που έχει απέναντί του το ανθελληνικό κράτος αλλά και τις παρακρατικές συμμορίες των κουκουλοφόρων.

http://gr.novopress.info/?p=467

Αλγερινός μαχαίρωσε ομοεθνή του στη Θεσσαλονίκη


Για ασήμαντη αφορμή ένας Αλγερινός επιτέθηκε με μαχαίρι και χτύπησε στο θώρακα έναν 23χρονο ομοεθνή του.

Ο δράστης παραβίασε την εξώπορτα ισόγειου διαμερίσματος όπου διαμένουν ο 23χρονος μαζί με το μεγαλύτερο αδελφό του, ηλικίας 31 και ακολούθησε καυγάς.

Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά το θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης διέφυγε, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14422

Στη… φάκα αλλοδαποί ανήλικοι ληστές

Είχε «ρημάξει» την πόλη της Ρόδου σπείρα ανηλίκων, η οποία έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, τη σπείρα αποτελούσαν δύο ενήλικοι ένας 29χρονος και ένας 24χρονος και τέσσερις ανήλικοι, δύο 17χρονοι, ένας 16 και ένα 14 χρόνων, όλοι τους αλλοδαποί.

Το μοιραίο λάθος το έκαναν οι δύο 17χρονοι δράστες, την περασμένη εβδομάδα, όταν και εισέβαλλαν σε κατάστημα ενδυμάτων που διατηρεί μια 39χρονη Κινέζα. Αφού περίμεναν να φύγουν οι πελάτες, υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα και αφαίρεσαν από το ταμείο της 700 ευρώ.

Η έρευνα της αστυνομίας απέδωσε… καρπούς και οι δράστες συνελήφθησαν. Όπως διαπιστώθηκε είχαν διαπράξει τουλάχιστον αρκετές ληστείες σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικά είδη, χρυσαφικά, εργαλεία, κινητά, ποδήλατα (!) ακόμα και ποτά.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14418

Δεκατέσσερις κλοπές με λεία 50.000 ευρώ

Πλούσια εγκληματική δράση είχαν αναπτύξει δύο Αλβανοί, 54 και 46 ετών, που διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Στο «ενεργητικό» τους είχαν τουλάχιστον 14 κλοπές, αλλά και εμπόριο ναρκωτικών.

Τους δύο αλλοδαπούς συνέλαβαν το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούσαν εδώ και καιρό τις κλοπές που είχαν πραγματοποιήσει. Σύμφωνα με την αστυνομία οι Αλβανοί είχαν πραγματοποιήσει 14 κλοπές από σπίτια τους τελευταίους 5 μήνες, κυρίως στην περιοχή του Χολαργού.

Η λεία τους -χρήματα, κοσμήματα, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές- ανέρχεται σε 50.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι που διέμεναν οι δύο άνδρες στο Παγκράτι εντοπίστηκαν 2 κιλά ηρωίνης και 3.285 ευρώ, που σύμφωνα με την αστυνομία προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών.

Σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσαν ποινή φυλάκισης 4 μηνών από παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τρίτου συνεργού τους συνεχίζονται.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14562

Επάγγελμα.. ληστής

Τρεις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 23, 26 και 45 ετών, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για τέσσερις ληστείες και μία κλοπή.

Η δράση των τριών κακοποιών ξεκίνησε όταν πριν λίγο καιρό έκλεψαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο από μονοκατοικία στο Νέο Ψυχικό.

Με το κλεμμένο αυτοκίνητο, σε μικρό χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν συνολικά 4 ληστείες, με την αρχή να γίνεται σε υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου, στη Νέα Ερυθραία.

Ακολούθησαν ληστείες σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι και σε μονοκατοικία στη Νέα Μάκρη, ενώ αποκορύφωμα της δράσης τους ήταν όταν με το αυτοκίνητό τους εμβόλισαν υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κυψέλη και τους πήραν τις εισπράξεις τη ημέρας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με έξι σφαίρες, μία πλαστή βουλγαρική ταυτότητακαι ένα καλάσνικοφ. Οι τρεις θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό σε βάρος του 45χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή και ληστεία.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14454

Συνελήφθη μέλος συμμορίας ληστών

Τούρκος πολίτης συνελήφθη το πρωί στο Λαύριο, κατηγορούμενος για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς ήταν μέλος 5μελούς συμμορίας που εδώ και 5 μήνες διέπραξε 17 ληστείες, 6 κλοπές αυτοκινήτων και 2 διαρρήξεις σπιτιών, στη νοτιοανατολική και δυτική Αττική.

Η συμμορία χρησιμοποιούσε κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία στη συνέχεια τα εγκατέλειπε για να μην εντοπιστεί από την αστυνομία. Τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας διαφεύγουν.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14594

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών που προσπαθούσαν να μεταβούν στην Ικαρία με ελληνικά επιβατικά πλοία, τα οποία καθημερινά αποπλέουν από το λιμάνι της Πάτρας, εξάρθρωσε σήμερα Τρίτη το Λιμενικό Σώμα σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο παράνομο κύκλωμα, εκτός από δέκα περίπου λαθρομετανάστες, συμμετέχουν και τρεις τουλάχιστον λιμενικοί του τοπικού λιμεναρχείου, οι οποίοι ήδη κρατούνται και ανακρίνονται στην Ασφάλεια της Πάτρας.

Στο μεταξύ, με εντολή του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, αντιναυάρχου Θόδωρου Ρεντζεμπέρη, μεταβαίνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα κλιμάκιο των «αδιαφθόρων» της Ελληνικής Ακτοφυλακής, προκειμένου να αναλάβει το ανακριτικό έργο για τους λιμενικούς.

Για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στη θάλασσα της Αδριατικής, έχουν προσλάβει ιδιωτικούς security, που ελέγχουν τα πλοία πριν από τον απόπλου τους.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/11/2008_257656

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Άκρως πετυχημένη η συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα (το πέρασαν στα ψιλά τα ΜΜΕ).


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση των κατοίκων του Αγιου Παντελεήμονα οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την γκετοποίηση της γειτονιάς τους και την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έσπευσαν από νωρίς να δώσουν το βροντερό παρόν και παράλληλα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, οι οποίες όχι μόνο κωφεύουν μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, αλλά επέτρεψαν και τη δημιουργία ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ (!!!).


Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Οι αστυνομικές δυνάμεις – λαμβάνοντας εντολές φυσικά - επέτρεψαν την δημιουργία αντί-συγκέντρωσης στον ίδιο χώρο!!!Στην ‘’αντι-συγκέντρωση’’ παραβρέθηκαν άτομα του αντιΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ χώρου ,μέλη της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ(aka Tsipras, Αlavanos κλπ ) , ακροαριστερές οργανώσεις καθώς και ένας μεγάλος όγκος Πακιστανών ,Αλβανών,Ασιατών και Αφγανών λαθρομεταναστών ,οι οποίοι προσπάθησαν να πλησιάσουν των χώρο των αγανακτισμένων κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα με απειλητικές διαθέσεις.

Τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν αφού ουσιαστικά η πλατεία είχε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα , με τις αστυνομικές δυνάμεις να συγκρατούν τους εξαγριωμένους μετανάστες οι οποίοι προφανώς θεώρησαν …πρόκληση(!!!) το γεγονός ότι οι Έλληνες κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα, δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην περιοχή. Στον αντίποδα ,οι αστυνομικές δυνάμεις έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο απέναντι στους Έλληνες διαδηλωτές κάνοντας χρήση των γκλόπ . Από ρήψη διαφόρων αντικειμένων (πέτρες κυρίως από πλευράς των μεταναστών) , τραυματίστηκε ελαφρά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του Αγ.Παντελεήμονα στο κεφάλι. Γενικότερα υπήρξε αρκετή ένταση και ανταλλαγή συνθημάτων μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.


Τα συνθήματα απ’ την πλευρά των μεταναστών και Αναρχικών ήταν τα εξής :


-Έξω οι φασίστες από τις γειτονίες μας (δηλαδή οι Έλληνες που ήρθαν με τα παιδιά τους).

-Μυρίζει ωραία καμένη η σημαία...(αυτοί είναι οι αυριανοί...Έλληνες).

-Eργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι (ζήλεψαν το ΚΚΕ),καθώς και διάφορα άλλα συνθήματα τα οποία ήταν στα …Αφγανικά …!!!



Απ’ την πλευρά των κατοίκων του Αγιου Παντελεήμονα :

- Ελλάς- Ελλάς προστάτεψε και μας (ακούτε κύριοι της ΝΔ και κύριε Παυλόπουλε ;;;) .

- Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα

- Δουλειά ,δουλειά στον Έλληνα εργάτη.


- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.


Επίσης ακούστηκαν και κάποια υβριστικά συνθήματα εις βάρος των Κυρίων Τσιπρα και Αλαβανο οι οποίοι για μια ακόμη φορά επέλεξαν τους μετανάστες από τους Έλληνες…



Διαλέξτε στρατόπεδο κύριοι ...Τα ψέματα τελείωσαν.



Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.



Στο πλευρό των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα παραβρέθηκαν άτομα του λαϊκού συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φίλοι του ΛΑΟΣ ,o εκδότης και άτομα της εφημερίδας ‘’ΣΤΟΧΟΣ’’ ,καθώς και λιγότερο γνωστές πατριωτικές οργανώσεις. Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα αποχώρησαν ειρηνικά ενώ λίγο αργότερα, οι αντιΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ άναψαν φωτιές ,έστησαν οδοφράγματα και επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους σπορ. Τον βανδαλισμό.


Αυτή είναι μόνο η αρχή. Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι η κόκκινη χούντα των επαγγελματιών ανθελλήνων ,δεν θα περάσει.



Ο αγώνας συνεχίζεται στην Πάτρα.


«Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 3:30 μ.μ. οι κάτοικοι της Πάτρας, με πρωτοβουλία των κατοίκων της οδού Ευρώτα και του συλλόγου «Η πόλις εάλω», διοργανώνουν διαμαρτυρία στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αμερικής, στην είσοδο της μαρίνας, για να διαμαρτυρηθούν για το αίσχος που επικρατεί με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Πάτρα. Μία πρωτοβουλία που πρέπει να στηριχθεί από όλους μας


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


47% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι αλλοδαποί αποτελούν κίνδυνο
25% των κατοίκων της Αθήνας είναι μετανάστες

Στοιχεία φωτιά έρχονται στην επιφάνεια από έρευνα της Eurostat. Πάνω από 25% του πληθυσμού της Αθήνας, είναι πια αλλοδαποί. Καλωσήλθατε λοιπόν στον μαγικό κόσμο του πολυπολιτισμού, της κουλτούρας και του παγκόσμιου χωριού, κάντε μία βόλτα στην Γερανίου και στην Σοφοκλέους, περάστε το βράδυ από την πλατεία Βάθη, για να προσγειωθείτε ανακαλύπτοντας ότι η Αθήνα δεν είναι μια πόλη "γεμάτη μυρωδιές και χρώματα" όπως αρέσκονται να γράφουν οι διάφοροι "αντιρατσιστές" δημοσιογράφοι, αλλά μοιάζει περισσότερο με βόθρο, από την δυσωδία και με γκέτο από την εγκληματικότητα. Η εικόνα των χαρούμενων και εργατικών μεταναστών, διαλύεται υπό το "κόκκινο φως" της πορνείας και των Σομαλών νταβατζήδων.Εκτός και αν η παρακμή είναι αυτό που ψάχνετε.

Αθήνα - εγκληματικότητα - αρρώστιες - ανεργία

Η Αθήνα που κάποτε ήταν η πρωτεύουσα του ελληνικού Έθνους, κατάφερε να σπάσει άλλο ένα μοναδικό ρεκόρ. Είναι η πρώτη στην Ευρώπη πόλη σε αύξηση του αριθμού των άλλοδαπών, καθώς μέσα σε λίγα μόλις χρόνια εξαπλασιάστηκε ο αριθμός τους, ενώ ο αριθμός των Ελλήνων πολιτών μειώθηκε. Τα βήματά της βέβαια ακολουθεί και η Θεσσαλονίκη, αν και με πιο βραδείς ρυθμούς. Τα νούμερα βέβαια δεν απηχούν το σήμερα, αλλά την περίοδο 2003-2006. Αρα λογικά σήμερα, οι αλλοδαποί ξεπερνούν πλέον το 30% του πληθυσμού του Δήμου Αθηναίων.θα τον διέψευδε. Όταν στην Αθήνα, δύο μόλις χρόνια πριν το 2010, σχολεία κλείνουν λόγω φυματίωσης, μαθητές και δάσκαλοι οδηγούνται στα νοσοκομεία για εξετάσεις, ποιος μπορεί να είναι σίγουρος για το παιδί του; Και όχι μόνο για την υγεία του, αλλά και για το πώς θα μπορέσει να τα θρέψει.
Αθήνα 2008 και νεαροί άνδρες περιμένουν στην σειρά για ένα πιάτο φαί από το συσσίτιο της Εκκλησίας. Η οικονομική κρίση χτυπά βάναυσα τους μικρομεσαίους και τους μισθωτούς. Τα πάντα ακριβαίνουν και η ελληνική οικογένεια αποτελεί στόχο για τραπεζίτες, πολυεθνικές και ΔΕΚΟ! Και την ίδια στιγμή η ανεργία καλπάζει προς δυσθεώρητα νούμερα. Και αντί να προστατευτεί ο Έλληνας πολίτης, που με τους φόρους του χρηματοδοτεί το κράτος και τις σπατάλες της Βουλής. Αλλά η λογική του Προκόπη Παυλόπουλου, επιτάσσει περισσότερους μετανάστες, ώστε να παραμένει χαμηλό το κόστος για τους κάποτε "νταβατζήδες" και σήμερα "μοχλούς ανάπτυξης" της χώρας. Του κ. Παυλόπουλου που αρνείται να μας πληροφορήσει ακόμη και για τον αριθμό των μεταναστών στην χώρα μας, και συνεχώς επικαλείται απροσδιόριστους πίνακες και στατιστικά από αιτήσεις, αποφεύγοντας να μιλήσει για τους παράνομους μετανάστες. Κάτι που δεν αποφύγουν να κάνουν οι ίδιοι: "Περισσότερες από 30 εφημερίδες μόνο για μετανάστες βρίσκονται σήμερα αναρτημένες στα περίπτερα της Ομόνοιας. Εβδομαδιαίες οι πιο πολλές, γίνονται ανάρπαστες από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους. Τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, που αγγίζει συνολικά τα 50.000 φύλλα, έχουν οι αλβανικές εφημερίδες και έπονται οι ρωσόφωνες και οι βουλγαρικές".
Αν οι ελληνικές εφημερίδες πουλάνε 100.000 φύλλα σε 10.000.000 Έλληνες, θα μπορούσαμε από τα 50.000 φύλλα των αλβανικών εφημερίδων, να πάρουμε μια ιδέα. Από το ίδιο ρεπορτάζ των "Νέων" μαθαίνουμε ότι: "Υπάρχουν περίπου 2.500 αλβανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και 70 δραστήριοι πολιτιστικοί σύλλογοι", "Περίπου 200.000 είναι οι μετανάστες από τη Βουλγαρία και υπολογίζω ότι το 70% από αυτούς είναι γυναίκες", ενώ γίνεται λόγος και για "περίπου 150.000 ρουμανόφωνους". Ας μαζέψει κάποια από αυτά τα στοιχεία ο υπουργός και ίσως βγάλει κάποια άκρη.

Δεν πάει άλλο!

Βέβαια κάποιοι Έλληνες δείχνουν ότι αρχίζουν να αντιδρούν. Δείχνουν ότι δεν θα αποδεχτούν έτσι απλά τον εποικισμό της πόλης τους από ορδές ανθρώπων, που οδηγούνται σε κατάσταση πλήρης εξαθλίωσης στην χώρα μας. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι οποίοι την Δευτέρα, 24 του Νοέμβρη και ώρα 5.μ.μ καλούν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν, με κεντρικό σύνθημα "όχι άλλη ανοχή" και " μη γίνουμε εμείς μετανάστες σε άλλες περιοχές της Αθήνας"! Για να δούμε, αυτούς τους ανθρώπους, θα τους ακούσει κανείς, θα τους λάβει υπ' όψιν του ή θα χαρακτηριστούν απλά από το κατεστημένο ως «φασίστες» και «ακροδεξιοί»;


του Δημήτρη Παπαγεωργίου
http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1754&Itemid=1