Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-(ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!)

Νέο ρατσιστικό κρούσμα κατά φιλήσυχου μουσουλμάνου μετανάστη σε Ελληνικό σχολείο. Ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση της αντιρατσίστριας δασκάλας αποσόβησε ένα νέο κύκλο βίας στη πατρίδα μας!




ΥΓ. Το ιστολόγιο θα συνεχίσει να ανανεώνεται μετά το πέρας των Ευρωεκλογών(εκτός απροόπτου ).

AΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ




Αλλοδαποί έχουν κατακλύσει την είσοδο του Αρχαιολογικού Χώρου. Τριτοκοσμικές σκηνές με τους λαθρομετανάστες να "κυνηγούν" τουρίστες για ένα μπουκάλι νερό.
Βεβηλώνουν και εξευτελίζουν την Ελλάδα μέχρι και στην Ακρόπολη: Μία ανάσα πριν από τα εγκαίνια του νέου μουσείου, η Α’ Εφορεία Αρχαιοτήτων διαμαρτύρεται στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία…νίπτει τας χείρας της για τους αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου. Γιατί;
Εκτός από το ότι η περιοχή έχει μετατραπεί σε γκέτο, οι αλλοδαποί μαζεύουν μπουκαλάκια νερού από τα σκουπίδια, τα γεμίζουν από τη βρύση και τα πουλάνε μέχρι και προς 5 ευρώ στους τουρίστες!

Η κατάσταση που επικρατεί έξω από την Ακρόπολη είναι τραγική. Δεκάδες αλλοδαποί είναι μαζεμένοι στην είσοδο και περιμένουν τα γκρουπ των τουριστών. ....»»»»


Όταν εμφανίζονται, οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, αρχίζουν να τους κυνηγούν και να τους ζητούν πιεστικά να αγοράσουν ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό. Η τιμή παζαρεύεται και ανάλογα κυμαίνεται από 1 έως 5 ευρώ!

Όμως το τραγικό της υπόθεσης δεν είναι αυτό. Επί της ουσίας, οι τουρίστες δεν πέφτουν μόνο θύματα αισχροκέρδειας, αλλά παίζουν και την υγεία τους κορόνα γράμματα. Όπως καταγγέλλουν οι ξεναγοί που συνοδεύουν τα γκρουπ, πολλοί από τους αλλοδαπούς ψάχνουν στα σκουπίδια για πεταμένα μπουκάλια νερού. Όσα βρίσκουν τα γεμίζουν με νερό από τη βρύση και τα βάζουν σε σακούλες με πάγο, τις οποίες κρύβουν στα δέντρα της αρχαίας αγοράς, και έπειτα τα πουλάνε στους ανυποψίαστους τουρίστες.

Για την τραγελαφική αυτή κατάσταση η Α’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟ έχει ενημερώσει και ζητήσει, με υπηρεσιακό έγγραφο, την παρέμβαση της Τουριστικής Αστυνομίας και του Α.Τ. Ακροπόλεως. Η ΕΛ.ΑΣ. όμως… νίπτει τας χείρας της, αφού ακόμα «εξετάζει το θέμα», ενώ οι δημοτικοί αστυνομικοί που πηγαίνουν στο σημείο, απλώς απωθούν τους αλλοδαπούς στον βράχο, απέναντι στην είσοδο, μέχρι να φύγουν. Όταν δεν εμφανίζονται οι δημοτικοί αστυνομικοί, στο διασημότερο ίσως αρχαιολογικό μνημείο του πλανήτη, εκτυλίσσονται σκηνές βγαλμένες από κωμωδία! Οι αστυνομικοί ανεβαίνουν στον βράχο για να διώξουν τους πλανόδιους και οι αλλοδαποί φεύγουν σαν κύριοι από την άλλη πλευρά!

Την κατάσταση προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους οι ξεναγοί(!), οι οποίοι αναλαμβάνουν να προστατεύουν τους τουρίστες από τους αλλοδαπούς και να τους διώχνουν, καθώς όχι μόνο προσβάλλεται το μνημείο και δυσφημείται η χώρα μας, αλλά τίθεται σε κίνδυνο και η υγεία τους. Ακόμα και ο ιδιοκτήτης της καντίνας στην Ακρόπολη έχει απηυδήσει και αντί να στείλει επιστολή στις αρμόδιες Αρχές (Αστυνομία, υπουργείο Ανάπτυξης, Τουριστικής Ανάπτυξης κ.α) έκανε κάτι πιο…σύγχρονο: τράβηξε βίντεο από τα όσα συμβαίνουν στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και τους το έστειλε. Κανείς, βέβαια, δεν το έχει λάβει υπόψη του ακόμα.

Μέχρι πότε θα προσβάλλεται έτσι η κληρονομιά μας;

πηγη:http://hellenicrevenge.blogspot.com