Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Πάλι φωτιά στο παλαιό εφετείο όπου μένουν λαθρομετανάστες


Οι λαθρομετανάστες πετροβολούσαν τους… Πυροσβέστες!

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Ξέσπασε από άγνωστη αιτία, στον πέμπτο, έκτο και έβδομο όροφο, όπου μένουν παράνομα λαθρομετανάστες, έχοντας κάνει κατάληψη του κτιρίου με τις πλάτες των αντιρατσιστών. Πως και γιατί ξέσπασε η φωτιά είναι άγνωστο, αφού κανένας δεν γνωρίζει τις δραστηριότητες μέσα στο κτίριο των λαθρομεταναστών και των «συντρόφων», που τους υποστηρίζουν από τους οποίους όποιος Έλληνας θέλει να μπει μέσα πρέπει να πάρει άδεια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ σύμφωνα με πληροφορίες μας στο ειδικό ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής να κάνει έρευνες στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


...
Ηταν τέτοια η παρουσία του κόσμου που η κυβέρνηση αναγκάστηκε να στείλει εσπευσμένα τον Μαρκογιαννάκη στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα

Δυστυχώς για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές το ότι σκεφτονται μόνο για την κονόμα, τους έχει κάνει να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.Με τις καθημερινές απειλές αλλά κυρίως με τα γεγονότα της Τρίτης πετύχαν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελαν...αντί να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν τον αγώνα των κατοίκων....τον ενδυνάμωσαν ακόμη περισσότερο...

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό που έγινε σήμερα(9/7/09)στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα....κανείς δεν το πίστευε...οι περισσότεροι περίμεναν πως ο κόσμος θα είναι πιο μαζεμένος και πως πολλοί δεν θα κατέβουν φοβούμενοι τα χειρότερα...

Η πραγματικότητα όμως τους διεψευσε όλους... Από τις 6 το απόγευμα και μετά κατευθανε κόσμος από παντού!τους πολυταλαιπωρημένους κατοίκους της πλατείας ήρθαν να τους στηρίξουν με κάθε μέσο κάτοικοι από πάρα πολλές περιοχές της Αθήνας... Το θέαμα ήταν απίστευτο....όλες οι γενιές ήταν εκεί... δίπλα-δίπλα... αγνοώντας τις απειλές των επαγγελματιών αντιρατσιστών πως θα φέρουν τις ορδές αναρχικών και λαθρομεταναστών στην πλατεία...

Κατά τις 9 το βράδυ η πλατεία, οι καφετέριες και όλα τα μαγαζιά της περιοχής ήταν ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο που είχαν έρθει να συμπαρασταθούν...άνθρωποι όλων των ηλικιών από την περιοχή... παλιοί κάτοικοι... κάτοικοι άλλων περιοχών που θεώρησαν χρέος τους να σταθούν στο πλάι αυτού του αγώνα... που πλέον δεν έχει μόνο αιτήματα για μια καλύτερη ζωή στην περιοχή... αλλά έχει να αντιμετωπίσει και τους πεμπτοφαλλαγγίτες των εξαρχείων και των επιδοτήσεων... αγώνας που έχει να αντιμετωπίσει ένα ανύπαρκτο και άβουλο κράτος που είναι έρμαιο ενός νεοταξικού φασισμού που έχει επιβληθεί κυρίως από μια μερίδα κρατικοδίαιτων και βολεμένων ψευτοιδεολόγων... Αυτή η βροντερή παρουσία ανάγκασε το κράτος να ανασκουμπωθεί και να στείλει εσπευσμένα τον υφυπουργό κο Μαρκογιαννάκη στις 11!!!!! το βράδυ να μιλήσει με τους κατοίκους!

Με το που εμφανίστηκε στην πλατεία ο Υφυπουργός περικυκλώθηκε αμέσως από τον κόσμο που βρισκόταν ακόμη εκεί...ρωτήθηκε για τους λαθρομετανάστες και απάντησε... προσπαθούμε...θα κάνουμε... θα.... ρωτήθηκε γιατί η αστυνομία έφερε την πορεία των αναρχικών στον Αγιο Παντελεήμονα... και απαντούσε με ερωτήσεις... πότε έγινε αυτό;... που;... ρωτήθηκε για το δημόσιο κτίριο που βρίσκεται υπό κατάληψη (βίλλα Αμαλίας) από τους αναρχικούς σε μια περιοχή που όλοι λένε πως λείπουν οι χώροι... και ψέλλισε κάτι για αδέσποτους γκαζάκηδες... με λίγα λόγια... δεν είπε τίποτα...

Ο Υφυπουργός δεν μπόρεσε να υποσχεθεί τίποτα... αλλά για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι μετατρέψαν τους ρόλους και υποσχεθήκαν αυτοί...

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ

συνεχίζεται... Greekalert

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Απίστευτη καταγγελία: Ρατσιστικό Πογκρόμ κατά μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα!



Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα), με την ευγενική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του αμερόληπτου, σοβαρού και πολυβραβευμένου “Ιού” της Ελευθεροτυπίας, του Φόρουμ Μεταναστών και του νεοιδρυθέντος Κινήματος Επαγγελματιών Ανθελλήνων , καταγγέλει τους χιτλερικούς ρατσιστές κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Αξίζει να αναφέρουμε ένα φρικιαστικό περιστατικό-ντοκουμέντο για την κόλαση, τα σύγχρονα βασανιστήρια τύπου “Άουσβιτς” που βιώνουν οι μετανάστες μας στην περιοχή των φασιστών.


ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ-ΔΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΡΙΚΗΣ:
Την 8η Ιουλίου και ώρα 22:30, ο πακιστανικής καταγωγής Χαμίντ Αμίρ Πρεζακίμ και ο συμπατριώτης του Μοχάμεντ Ιροινί βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα κάνοντας ειρηνικά και φιλήσυχα αγοραπωλησία αθώων προϊόντων (4,5 κιλά ηρωϊνη, 30 σύριγγες και 1 κασόνι χασίς ψιλοκομμένο). Λίγο παραδίπλα, μια ομάδα νεαρών πακιστανών (6-7 άτομα) παίζουν μπουνιές και κλωτσιές, μονομαχούν με μαχαιράκια-σουγιαδάκια 25 εκατοστών, προσπαθώντας να ξεδώσουν μετά από μία κουραστική μέρα, στην κρεπάλη του μεροκάματου. Δυστυχώς, αυτή η όμορφη πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στο κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών δε θα διαρκέσει για πολύ. Το ρατσιστικό ένστικτο του ελληναρά έδρασε και πάλι.

Έπειτα από τηλεφώνημα φασιστών κατοίκων, καταφτάνει η Αστυνομία που συλλαμβάνει τους παρευρισκόμενους στην πλατεία μετανάστες. Σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλε σπιούνος του Παρατηρητηρίου στην περιοχή, μητέρα-ρατσίστρια τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας το εξής εξωφρενικό: Ότι το παιδί της που γύριζε απ’ το φροντιστήριο εκείνη την ώρα φοβήθηκε να περάσει από την πλατεία, γιατί λέει, γινόταν “διακίνηση ναρκωτικών και έπεφτε άγριο ξύλο”! Αν είναι δυνατόν!

Καταγγέλουμε τη ναζιστική στάση της μάνας-φασίστριας, της μάνας-κάθαρμα, της ακροδεξιάς μάνας που στα γλυκά, ευαίσθητα και κουρασμένα απ’ την κρεπάλη πρόσωπα των άτυχων μεταναστών είδε “εμπόρους ναρκωτικών” και “ταραχοποιούς”. Με ποιο δικαίωμα κύριοι φασίστες που κατοικείτε στον Αγ.Παντελεήμονα παρενοχλείτε με αυτόν τον άθλιο τρόπο τις ελεύθερες και ειρηνικές συνάξεις των μεταναστών; Ποιοι νομίζετε ότι είστε επιτέλους;

- Δεν έχουν δικαίωμα δηλαδή οι μετανάστες στην ελεύθερη διακίνηση ουσιών;
- Δεν έχουν δικαίωμα να χτυπιούνται μεταξύ τους, έτσι για εκτόνωση;
- Δεν έχουν δικαίωμα, βρε αδερφέ, να βγάζουν δυό τρείς σουγιάδες και γιαταγάνια στην πλατεία;

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

http://ass-watch.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html

Υ.Γ.: Το κείμενο το προσυπογράφει γιά λογαριασμό των Υπερπροοδευτικών bloggers, ο μέγας φιλόσοφος και διανοητής ANemos (naftilos-vromylos).


Pατσιστικό συλλ-αλητήριο κατά των Ελλήνων





Διαφημίζουν ξερνώντας κάθε είδους Ανθελληνικό δηλητήριο οι βδέλλες που έχουμε στον τόπο μας, με αφορμή τη χτεσινή καζούρα, το αυριανό «αντί-ρατσιστικό συλλαλητήριο» (αγάπη προς τους Λαθρομετανάστες και μίσους εναντίων μας) που θα πραγματοποιηθεί από τους γνωστούς πράκτορες, ψυχανώμαλους και επαγγελματίες βαλτούς στην ομόνοια, θα πρέπει όλοι μας να κατέβουμε για ενεργή συμπαράσταση στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα στους οποίους πιθανόν να επιχειρήσουν επίθεση.

ΟΛΟΙ στο πλευρό των δια της βίας υπόδουλων Ελλήνων, των κατά ταλαιπωρημένων και διασυρμένων συμπατριωτών μας που παλεύουνε πλέον όχι μόνο για την αξιοπρέπειά τους αλλά και την ίδια τους την ζωή!

Στις 07:00 το απόγευμα της Πέμπτης (09/7/ αύριο), ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! (όποιος μπορεί και ποιο νωρίς).
Παρακαλούμε να προωθείστε το παρόν, με όποιο τρόπο νομίζετε αποτελεσματικότερο.!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ!



Στις 2 Ιουλίου η εφημερίδα των Πατρών "Η ΗΜΕΡΑ" έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, με αφορμή δηλώσεις Αφγανών λαθρομεταναστών στα ΜΜΕ! Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι παράνομοι Αφγανοί δήλωσαν ότι σε περίπτωση που ο καταυλισμός τους ισοπεδωθεί και ως εκ τούτου και το παράνομο τζαμί παράγκα που έχουν στήσει εκεί, τότε όλοι οι Αφγανοί που βρίσκονται στην Πάτρα, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ!!!! Αυτά συμβαίνουν με το θράσος των Αφγανών λαθρομεταναστών και ουδείς παίρνει στα σοβαρά τις απειλές των παρανόμων! Ο δε Πάκης κοιμάται όρθιος... Ενώ οι δημοτικοί άρχοντες βλέπουν... φασίστες στα πρόσωπα των αγανακτισμένων Πατρινών! Φέρτε μουσουλμάνους στην Ελλάδα και να δείτε τι έχει να γίνει!

http://egersis.blogspot.com/2009/07/blog-post_5477.html

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ατελείωτη κλάψα

Από αναρχικούς ,αριστερούς, δημοσιογράφους και μετανάστες!


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες σκουλήκια!


Βάλτε το καλά στο μυαλό σας!

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ! Νέα επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα



Οι ΕΛΛΗΝΕΣ κάτοικοι σταμάτησαν τις ορδές των αντιρατσιστών! Σε ρόλο παθητικό η αστυνομία.

Πριν από λίγο, εκατοντάδες αντιρατσιστές- αναρχικοί κατέβαιναν την Κοδρικτώνος με σκοπό να καταλάβουν τη ν Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα και να την παραδώσουν στους λαθρομετανάστες.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Δημοσκόπηση-κραυγή αγωνίας πολιτών:"ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ"!!!



"ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ" ΚΑΙ "ΑΡΝΗΤΙΚΗ" ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ Η "ΔΕΞΙΑ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ!


Η ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσιεύθηκε σήμερα στην "Καθημερινή",που μόνο...μαύρα δεν έβαλε για τα αποτελέσματά της!!!Δείτε λοιπόν τι λέει μια εφημερίδα που υποτίθεται εκφράζει το δεξιό χώρο:

Συντηρητική στροφή της κοινωνίας έναντι του φαινομένου της μετανάστευσης αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue, που διενεργήθηκε για την «Κ». Από τα συμπεράσματα της έρευνας προκύπτει ότι οι πολίτες εμφανίζονται περισσότερο ανήσυχοι για τις επιπτώσεις του στην καθημερινότητα, στην οικονομική και κοινωνική ζωή, σε σχέση με τη γνώμη που είχαν πριν από ένα χρόνο, όπως αυτή καταγράφηκε σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Παράλληλα, η τοποθέτηση του ζητήματος υψηλά στην πολιτική επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα και η αντίστοιχη ανάδειξη των παραμέτρων του από τα μέσα ενημέρωσης, αποτυπώνεται στην έρευνα, με τους πολίτες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις συνθήκες ζωής των μεταναστών, αλλά και για τα ζητήματα άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων. Η πρόταση για τη μεταφορά λαθρομεταναστών σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα βρίσκει θετική ανταπόκριση στο 56% των πολιτών, που στην πλειοψηφία τους επιθυμούν περισσότερο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική. Την ίδια στιγμή, όμως, τάσσονται υπέρ την παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και υγείας στους μετανάστες.

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτή η...αρνητική στάση των πολιτών,όπως αποτυπώθηκε στη δημοσκόπηση (δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις στις εικόνες):

-ΤΟ 93% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ!

-69% ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,29% ΑΡΚΕΤΟΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2%...ΛΙΓΟΙ)!!!

-ΤΟ 72% ΘΕΩΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠ'ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

-ΤΟ 62% ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 19% ΟΤΙ ΩΦΕΛΕΙ!

-ΤΟ 76% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Τα παραπάνω ποσοστά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα,ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ,αν η ερώτηση αφορούσε όχι τους μετανάστες γενικώς και αορίστως,αλλά τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!Διότι αυτοί είναι το μεγάλο πρόβλημα και όχι οι νόμιμοι μετανάστες που ζουν κι εργάζονται στη χώρα μας επί χρόνια,χωρίς να ενοχλούν κανένα!Επίσης,στη δημοσκόπηση γίνεται σαφής προσπάθεια δημιουργίας ενός δακρύβρεχτου...μελό σχετικά με τις συνθήκες ζωής και υγιεινής των μεταναστών,ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ",ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!

Στην ερώτηση σχετικά με την ανέγερση τζαμιού,το 56% συμφωνεί ενώ το 29% όχι:εδώ υπάρχει μια σαφής σύγχυση στο τι ακριβώς εννοούμε για τζαμί:άλλο ένα φυσιολογικών διαστάσεων και άλλο τα μεγαθήρια που σχεδίαζαν οι εκ Σαουδικής Αραβίας προερχόμενοι επιχειρηματίες!

Έστω κι έτσι όμως,τα συμπεράσματα της έρευνας δείχνουν ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:ΖΗΤΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ (ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ "ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ":ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΕΡΙ...ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Τα βλέπουν άραγε αυτά στην Κυβέρνηση;Ή μήπως δεν αρκούν για να χαλάσουν τη θερινή τους ραστώνη;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/blog-post_05.html