Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ

SHMA-NEO«Αν λοιπόν κάποιος διστάσει να ρίξει την ψήφο του στη Χρυσή Αυγή, παρότι αντιλαμβάνεται την ορθότητα των θέσεών της, τότε πολύ καλά θα κάνει να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Εδώ δε συλλέγουμε ψήφους. Εδώ ζητούμε συνειδήσεις, ζητούμε ψυχές.»



Η Χρυσή Αυγή δεν σκοπεύει να γίνει δημοφιλής. Το γράφω αυτό για να ξεκαθαρίσω εξ αρχής πιθανές αυταπάτες του αναγνώστη. Η λαϊκή ψήφος δεν είναι για μας κάποιο είδος προσωπικής επιβεβαίωσης. Δεν είναι καν μια δικαίωση των αγώνων μας, πρώτα απ’ όλα γιατί τους αγώνες τους δίνουμε μαζί με αυτούς που επιλέγουν να δράσουν έξω από τα πλαίσια του καθωσπρεπισμού και να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή κάθε μέρα και όχι μόνο αυτήν την Κυριακή.

Οι θέσεις μας, δυστυχώς για την Πατρίδα μας, δικαιώνονται καθημερινά. Λαθρομετανάστευση, ανεργία, εγκληματικότητα, αναρχία, φυλετική αλλοίωση, διαφθορά, περιφρόνηση της Πατρίδας και απεμπόληση των δικαίων της, είναι γύρω μας παντού και επιβεβαιώνουν με τον πιο οφθαλμοφανή τρόπο την αλήθεια και το δίκαιο των θέσεών μας.

Η διαφορά με τους επίδοξους εκμεταλλευτές αυτών των ζητημάτων, είναι ότι εμείς ζητούμε όχι μόνο να συμφωνήσει κανείς με τις διαπιστώσεις μας, μα και να σκεφτεί ποια είναι η ρίζα του κακού. Και να το ξεριζώσει. Δεν μας ενδιαφέρει να «ρυθμίσουμε» το ζήτημα των μεταναστών για να γεμίσει ο κρατικός κορβανάς που κάνει τον κόπο και τις εισφορές μας παλιόχαρτα του χρηματιστηρίου. Μας ενδιαφέρει να συνειδητοποιήσει ο πολίτης ότι οι ξένοι δεν έχουν θέση στη δική μας Πατρίδα αλλά στη δική τους. Ότι δεν διαπραγματευόμαστε αυτά που με αίμα ελευθέρωσαν οι παππούδες μας. Και λοιπόν; Ποια είναι η λογική συνέχεια; Εδώ, σταματούν όλοι. Διαπιστώσεις, κούνημα της κεφαλής ή του δακτύλου κάνουν όλοι. Εμείς λέμε: ΠΡΑΞΕΙΣ. Αν οι τούρκοι εξακολουθήσουν τις προκλήσεις, αν δεν μπορούμε να πάμε χθες στα Ιμια, σήμερα στο Φαρμακονήσι, αύριο στη Σάμο, μεθαύριο ποιος ξέρει πού, τότε τι θα κάνουμε; Εκεί όλοι συμπίπτουν: ΤΙΠΟΤΑ.

Εμείς ζητούμε από τους συμπατριώτες μας να ξυπνήσουν από το λήθαργο, και από τις κατ’ ιδίαν διαπιστώσεις να προχωρήσουν στις συλλογικές δράσεις. Αυτό δεν μας κάνει δημοφιλείς.

Μα, θα πει, κανείς, αν δεν σκοπεύουμε να γίνουμε δημοφιλείς, τότε προς τι η κάθοδος στις εκλογές; Με ποια προοπτική, με ποιο σκοπό;

Κατ’ αρχήν δεν μας ενδιαφέρουν οι βουλευτικές ή άλλες καρέκλες. Αν το επιθυμούσαμε θα είχαμε ως άτομα βρει καταφύγιο σε κάποιον άλλο πολιτικό σχηματισμό. Επιλέγουμε να μείνουμε εδώ γιατί πιστεύουμε στην καθαρότητα των θέσεων αλλά και των προθέσεών μας. Αυτές επικοινωνούμε. Και λέμε, είμαστε εδώ,

Δεν έχουμε να υποσχεθούμε παρά μόνον αγώνες. Οι λαπάδες πάνε αλλού. Και ως δικαιούνται γυρεύουν με την κάθοδό τους στην πολιτική αρένα να αρπάξουν όποιο πρόβατο ξεγλυστρήσει από το νεοδημοκρατικό μαντρί. Με ποιο τρόπο; Οποιονδήποτε. Αρκεί να γίνουν αρεστοί στον κραδαίνοντα ψηφοδέλτιο, υπνοβάτη.

Ο λαός μας είναι ένας κακομαθημένος λαός. Η κοινωνία μας είναι μια κακομαθημένη κοινωνία. Στους υπνοβατούντες ψηφοφόρους αρέσει να ακούν «θα». Υποσχέσεις για μια πιο εύκολη ζωή. Πιο εύκολη δε σημαίνει απαραίτητα καλύτερη. Το ζητούμενο του λαού δεν είναι αυτή η καλύτερη ζωή. Θέλει εύκολες λύσεις, λύσεις φαστ φουντ. Απόψεις που δε χρειάζονται σκέψη. Εκεί διαφωνούμαι με τη μάζα των ψηφοφόρων, και αυτοί μαζί μας. Δεν τους κάνουμε. Και το κυριότερο, δεν μας κάνουν.

Χωρίς σκέψη και χωρίς προσπάθεια, ο λαός μας βρίσκεται σε μια πεισιθανάτια τροχιά. Εμείς θέλουμε να τον βγάλουμε από την απάθεια. Κόντρα σε όλους τους ανέμους και τα κύματα που τον ωθούν στο να αφεθεί στο κισμέτ. Εκεί που ο λαός μας αφήνεται στο ψευτοόραμα του Γιωργάκη, στους ψευτοαγώνες των ψευτοοικολόγων πεμπτοφαλαγγιτών, των συμπορευτών σταλινικών ορφανών, και των ακροδεξιών μαϊμούδων, εμείς του λέμε ΟΧΙ. Στάσου στα πόδια σου και πολέμα.

Στο οκνηρό παιδί που επειδή κυλάει στην τσουλήθρα, νομίζει πως γυμνάζεται και συμπεριφέρεται σαν πρωταθλητής, που καμώνεται ότι τα ξέρει όλα, έχει άποψη για όλα, τα κρίνει όλα, εμείς του δείχνουμε το πρόσωπό του στον καθρέφτη. Η γελοία εικόνα του ικανοποιεί τους εθνοπατέρες και τις εθνομαμάδες της Βουλής. Ο ψηφοφόρος είναι το χαϊδεμένο τους.

Για μας ο λαός μας είναι η δύναμη της Πατρίδας μας. Και την Πατρίδα μας τη θέλουμε δυνατή, έξυπνη, δημιουργική, υπερήφανη.

Αν λοιπόν τραβώντας το παραβάν, πηγαίνοντας μπροστά στην κάλπη, διαλέγοντας τα ψηφοδέλτια, ο ψηφοφόρος διστάσει να ρίξει την ψήφο του στη Χρυσή Αυγή, παρότι αντιλαμβάνεται την ορθότητα των θέσεών της, τότε πολύ καλά θα κάνει να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

Εδώ δε συλλέγουμε ψήφους.

Εδώ ζητούμε συνειδήσεις, ζητούμε ψυχές.

Εχεις ψυχή; Ελα δίπλα μας.



Η ΟΧΙΑ

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/10/02/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B7/#more-12947

ΒΙΝΤΕΟ:ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΑΝΤΕ ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ,ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ...ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!),ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ:


Μετανάστες from Evaggelos Venizelos on Vimeo.






ΕΠΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ Ο κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ Σ'ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ...ΜΟΙΡΟΛΟΙ,ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ"!ΤΕΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΑΛΗΘΕΙΑ,κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ-ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ;ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;

ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ Σ'ΕΣΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΚΑΗΜΕΝΟΙ"!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/10/blog-post_01.html

Ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης απέναντι στην λαθρομετανάστευση είναι η Ελλάδα



Σκληρό δημοσίευμα της Observer


Οι ελληνικές αρχές προσπαθούν απελπισμένα να αντιμετωπίσουν την αύξηση των μεταναστών στα νησιά της χώρας όπου τα κέντρα υποδοχής μεταναστών έχουν… πήξει. Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Observer, την προηγούμενη εβδομάδα η Μυτιλήνη έγινε πεδίο μάχης και εκτυλίχθησαν σκηνές… χάους.
Την προηγούμενη εβδομάδα χιλιάδες μετανάστες διαδήλωσαν ενάντια στις «απάνθρωπες συνθήκες» σε κέντρο κράτησης στην πρωτεύουσα της Λέσβου. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, ανήλικοι απεργοί πείνας έβαλαν φωτιά σε στρώματα και επιτέθηκαν σε φύλακες. Οι συγκρούσεις, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, ανέδειξαν το πρόβλημα των ακριτικών νησιών που κατακλύζονται από ορδές τουριστών και παράνομων μεταναστών.
«Η Ελλάδα είναι ο πιο… αδύναμος κρίκος του φρουρίου που ονομάζεται Ευρώπη» δήλωσε ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος. Πρόσθεσε ότι για τους λαθρεμπόρους που μεταφέρουν ανθρώπους στη Δύση, τα ελληνικά σύνορα είναι σαν μια «ορθάνοιχτη πόρτα». Την προηγούμενη εβδομάδα οι αστυνομικές αρχές χρησιμοποίησαν μπουλντόζες για να βγάλουν τους μετανάστες που βρίσκονταν σε στρατόπεδο του Καλέ, το λεγόμενο και «ζούγκλα». Οι διαστάσεις που έχει το πρόβλημα όμως στη Γαλλία όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ωχριούν μπροστά στο πρόβλημα των ελληνικών νησιών.
Σύμφωνα με τις Αρχές, η Μυτιλήνη, όπως και άλλα νησιά που βρίσκονται πολύ κοντά στην Τουρκία, δέχονται σε καθημερινό επίπεδο μέχρι και 500 «παράνομους». Έχει γίνει από τους…αγαπημένους προορισμούς των μεταναστών. «Το γεγονός ότι παιδιά 12 ετών κάνουν απεργία πείνας στην Ελλάδα είναι μια τεράστια αποτυχία για τη χώρα που δεν μπορεί να τους φροντίσει» δηλώνει ο Σιμόν Τρόλερ της οργάνωσης Human Rights Watch.

συνέχεια εδώ

http://www.greekalert.com/2009/09/blog-post_2256.html