Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ομοφωνία για το σχέδιο αλλοίωσης της εθνικής μας υπόστασης

Ο ρυθμιστής του σημερινού κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος ως γνωστόν έχει ελάχιστες ουσιαστικές αρμοδιότητες πέραν των πολιτικών λόγων που κατά καιρούς εκφωνεί, και ο οποίος υποτίθεται ότι πρέπει να υπερασπίζεται τις κρίσιμες στιγμές το Έθνος έκανε δηλώσεις το Σαββατοκύριακο από τα Ιωάννινα.

Ο Κάρολος Παπούλιας, αυτός που χαίρει της εκτίμησης και της ψήφου ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των πολιτικών κομμάτων της Βουλής, από το ΠΑΣΟΚ του Jeffrey μέχρι τον ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη έκανε την κατάλληλη στιγμή δηλώσεις με τις οποίες τάσσεται ξεκάθαρα ΥΠΕΡ της νομιμοποίησης και παροχής της ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας τάσσεται ξεκάθαρα ΥΠΕΡ της σχεδιαζόμενης εθνολογικής και φυλετικής αλλοίωσης της Ελλάδας. Να τον χαίρονται όσοι του προσέφεραν άνευ όρων υποστήριξη και ψήφο για να εκλεγεί για δεύτερη φορά και φυσικά ας τον χαίρονται πάνω απ’ όλα οι “εθνικοπατριώτες” του Καρατζαφέρη που πίνουν νερό στ’ όνομά του…

Οι δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια:

“Διακύβευμα της εποχής μας είναι η ένταξη των νόμιμων μεταναστών στη διαδικασία της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, σε μια σύγχρονη εκπαίδευση, που θα συνοδεύεται από πολιτικές αναγνώρισης και συμμετοχής. Στοιχείο ωριμότητας και βαθιά δημοκρατικής παιδείας είναι η πλήρης εφαρμογή της αρχής της ισονομίας και ισοπολιτείας, ο σεβασμός στο κράτος δικαίου, που προβλέπει δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους, ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκεύματος. Ας μην ξεχνάμε ότι δικοί μας άνθρωποι και συμπατριώτες ήταν κάποτε ξένοι κάπου αλλού…”

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/23/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: