Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

‘’Κακόμοιροι’’ λαθρομετανάστες σκοτώνουν Έλληνες.


‘’φιλήσυχος’’ μετανάστης δολοφόνησε δυο Έλληνες για 50 euro.



Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα ένα 89χρονο και την 63χρονη σύζυγό του, που είχαν βρεθεί νεκροί με τραύματα από μαχαίρι και σιδερένιο λοστό...
στις 23.3.2009, στην ισόγεια μονοκατοικία τους στην οδό Ιμβρου 47, στη Δάφνη.

Δράστης είναι ένας 28χρονος Κούρδος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη του.

Οπως προκύπτει από την κατάθεσή του κίνητρο ήταν η ληστεία και από το σπίτι πήρε 50 ευρώ, κοσμήματα, δυο κινητά τηλέφωνα και μια τηλεόραση.

Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.


http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_2414.html




ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ




ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!


Καμία πρωτοτυπία πλέον στα αστυνομικά Δελτία, αφού στις 99 απο τις 100 των περιπτώσεων δράστες εγκλημάτων είναι αλλοδαποί. Ύστερα από διενεργηθείσα προανάκριση από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών που αφορούσε βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ημεδαπού ηλικίας 48 ετών κατοίκου εν ζωή Πρασίνου Κλείτορος Αρκαδίας, που έλαβε χώρα στην Κλειτορία Αχαΐας την 10-12-2009 και είχε ως επακόλουθο τον θάνατο αυτού, προέκυψε ότι δράστης προαναφερόμενης πράξης είναι ένα 21χρονος αλλοδαπός. Η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαβρύτων, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σε βάρος του εκδόθηκε στις 12-01-2010 ένταλμα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια Πρωτοδικών Καλαβρύτων. Ο δράστης συνελήφθη βάσει του παραπάνω εντάλματος και απολογούμενος αυθημερόν προφυλακίστηκε.

http://www.stoxos.gr/2010/01/blog-post_13.html

Περί διαδικτυακών "δημοσκοπήσεων"


Σαν ...μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι διαδικτυακές "δημοσκοπήσεις" για το ζήτημα της απόδοσης Ελληνικής Ιθαγένειας σε τουλάχιστον 1.000.000 (λαθρο)μετανάστες, προφανώς επειδή το θέμα "πουλάει".
Οσα παραπλανητικά ερωτήματα και να θέσουν, η κοινή γνώμη τάσσεται συντριπτικά κατά του ν/σ και υπέρ της διενέργειας ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ (ενδεικτικά στο γκάλοπ press-gr με συμμετοχή 5514 ατόμων, το 77% υποστηρίζει τις θέσεις μας, επιβεβαιώνοντας τις μετρήσεις ότι 8 στους 10 αντιδρούν με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ).

Περί κινητοποιήσεων
Στο ερώτημα της δικής μας ψηφοφορίας και λίγο πριν ολοκληρωθεί, η συντριπτική πλειοψηφία (86%) υποστηρίζει την αυτόνομη κάθοδο των ενεργών πολιτών σε πορεία διαμαρτυρίας. Με απλά λόγια, οι όποιες κινητοποιήσεις από πολιτικά κόμματα και φορείς είναι μεν καλοδεχούμενες αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναστέλλονται οι σχεδιασμοί μας.
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/01/blog-post_8137.html

Λαθρομετανάστες στο Αγαθονήσι. Αντί ευχαριστώ για το φαγητό και τα δώρα έκλεψαν την εκκλησία. Απογοητευμένοι οι κάτοικοι.


Της Σμαράγδας Μουλιάτη
Πηγή: Πατμιακά Χρονικά


Φωτό αριστερά: Οι λαθρομετανάστες με τον πρόεδρο και μέλη της ΥΕΤΟΥΣΑΣ πριν τη διάρρηξη της εκκλησίας.

Τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, 45 λαθρομετανάστες, βγήκαν στο Αγαθονήσι και πέρασαν τις γιορτές στο ακριτικό νησί, μαζί με τους κατοίκους. Ο πολιτιστικός σύλλογος ΥΕΤΟΥΣΑ, ενώ διέθεσε τις εισπράξεις για τη σίτιση τους, εκείνοι αντί ευχαριστώ, έκλεψαν την εκκλησία της Μεταμόρφωσης που ανήκει στο Σύλλογο.

Κάθε χρόνο, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ΥΕΤΟΥΣΑ, γυρίζουν το χωριό και λένε τα κάλαντα. Τα χρήματα που
συγκεντρώνουν, πηγαίνουν για τις ανάγκες του συλλόγου και τις δράσεις του.


Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου ΥΕΤΟΥΣΑ κ. Κώστας Κόττορος,
Φέτος, επειδή στο νησί για αρκετές μέρες βρίσκονταν 45 λαθρομετανάστες μεταξύ αυτών και 3 μικρά κοριτσάκια, διέθεσαν τα χρήματα για να σιτιστούν οι συνάνθρωποι μας.
Μετά τη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΥΕΤΟΥΣΑ και οι υπηρετούντες εκεί αστυνομικοί και λιμενικοί, πρόσφεραν τρόφιμα και δώρα στους λαθρο-μετανάστες, χαρίζοντας τους λίγη πρωτοχρονιάτικη χαρά και ανθρωπιά.
Εκείνοι όμως, αντί ευχαριστώ, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενώ το νησί διασκέδαζε στο ρεβεγιόν που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος, διέρρηξαν την εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ιδιοκτησίας του Συλλόγου και αφού παραβίασαν και έσπασαν το παγκάρι, πήραν τα χρήματα της εκκλησίας.
Η απογοήτευση των μελών του συλλόγου, των οργάνων της τάξης και όλων των κατοίκων του Αγαθονησίου μετά από αυτό είναι πολύ μεγάλη.

Σχόλιο Blog: Σε αυτούς θέλουν να δωσουν την ιθαγένεια....Τι προθέσεις τους τις δείχνουν με την άφιξή τους... Εάλω η Ελλάς με τις ευλογίες των ΜΚΟ και των κάθε λογής γιωργάκηδων...

http://patmos-island.blogspot.com/2010/01/blog-post_6471.html

Δύο επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών χθες στην Αθήνα



Επιθέσεις κατά δύο αστυνομικών σημειώθηκαν στην Αθήνα χθες.

Δύο επιθέσεις εναντίον αστυνομικών σημειώθηκαν χθες στην Αθήνα. Το πρώτο περιστατικό συνέβη στην οδό Αχαρνών, στα Πατήσια, όταν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικιών 28 και 29 ετών σταμάτησαν με τις μοτοσικλέτες τους μπροστά σε ΙΧ αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν ένας 22χρονος αστυφύλακας, ο αδελφός του, 21 ετών, δόκιμος αστυφύλακας -και οι δύο εκτός υπηρεσίας- καθώς και ο 68χρονος πατέρας τους και τους επιτέθηκαν γιατί θεώρησαν ότι τους κόρναραν και ενοχλήθηκαν.

Ο 28χρονος Σύρος, με κατσαβίδι τραυμάτισε στο πρόσωπο τον 22χρονο αστυνομικό, ενώ ο 29χρονος χτυπούσε με γροθιές και το κράνος του. Ο τραυματισμένος διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αίτημα για πολιτικό άσυλο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων.

Εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος σε έξαλλη κατάσταση χτύπησε με το κεφάλι του το τζάμι του παραθύρου του τμήματος, το οποίο έσπασε και τον τραυμάτισε. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως επέστρεψε συνοδεία στο τμήμα. Σήμερα, και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη διασταύρωση Στουρνάρη και Σπύρου Τρικούπη, στα Εξάρχεια.

Αστυφύλακας της τροχαίας Αθηνών, που είχε μεταβεί εκεί ως πλήρωμα γερανού για την απομάκρυνση ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο εμπόδιζε τη διέλευση λεωφορείου, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο νεαρούς, που τον γρονθοκόπησαν και του άρπαξαν το πηλίκιο.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_13/01/2010_318184

E, τώρα δεν ειναι κρίμα να απελαθούν τα ''παιδιά'';;;
Ας τους δώσουμε πολιτικό άσυλο να ''κατσαβιδώνουν'' κόσμο!

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στην Πάτρα



Νέα σύλληψη για ναρκωτικά πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πόλη της Πάτρας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των αντρών του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Οι λιμενικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, κανόνισαν συνάντηση με 18χρονο αλλοδαπό, προκειμένου να αγοράσουν τέσσερις δόσεις ηρωίνης βάρους 0,5 γραμμαρίων η καθεμιά, αντί του ποσού των 80 ευρώ.

Οι Αρχές προχώρησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη του νεαρού, ο οποίος κατά την προανάκριση δήλωσε ότι είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από ένα 16χρονο συμπατριώτη του.

Έτσι, λοιπόν, κανονίστηκε νέο ραντεβού –αυτή τη φορά με το 16χρονο- στο κέντρο της Πάτρας, όπου ο ανήλικος συνελήφθη τη στιγμή που παρέδιδε στο 18χρονο την προσυμφωνηθείσα ποσότητα ηρωίνης.

Τόσο τα ναρκωτικά όσο και τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων (2.410 ευρώ) κατασχέθηκαν, ως προερχόμενα από αγοραπωλησία ουσιών, ενώ εις βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε φάκελος δικογραφίας από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=95244&cid=4

Ε, τώρα αυτά τα παιδιά δεν ειναι κρίμα να τα απελάσουμε απ'την Ελλάδα;;;

Aς τους δώσουμε Ελληνική ιθαγένεια!

Ληστείες ,διαρρήξεις

Σύλληψη σπείρας αλλοδαπών διαρρηκτών

Έντεκα άτομα, όλοι τους αραβικής καταγωγής, συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, επειδή είχαν διαπράξει δεκάδες κλοπές από αυτοκίνητα.

Η δράση της σπείρας, τα μέλη της οποίας ήταν ηλικίας από 18 έως 35 ετών, ξεκίνησε τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Οι 11 άνδρες έσπαγαν τα παράθυρα των αυτοκινήτων και αφαιρούσαν οτιδήποτε πολύτιμο έβρισκαν, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, ρούχα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χαρτοφύλακες και τσάντες.

Συνολικά η σπείρα είχε διαπράξει 41 κλοπές, ενώ το ρεκόρ της ήταν 10 κλοπές σε ένα 24ωρο.

Οι Αρχές συνέλαβαν τα 11 άτομα μετά από προσαγωγές, ενώ εξετάζουν αν εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις ή αν υπάρχουν και συνεργοί τους.

Πηγή: Εφημερίδα Κήρυκας Χανίων

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=95266&cid=4



Γεωργιανοί οι δράστες των 15 διαρρήξεων


Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις Γεωργιανοί, ηλικίας 38, 30 και 23 ετών, που συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου για τις 15 διαρρήξεις στην πολυκατοικία της οδού Ικτίνου.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το ενεχυροδανειστήριο, στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, ήταν εκείνο που τελικά τους οδήγησε στα χέρια της αστυνομίας. Και οι τρεις, όπως διαπιστώθηκε, βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

Τρεις Γεωργιανοί «φτωχοδιάβολοι», όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ήταν οι δράστες του μπαράζ διαρρήξεων που αναστάτωσε την πολυκατοικία της οδού Ικτίνου. Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσαν ότι διασκέδαζαν νωρίτερα σε μπαρ της περιοχής και στη συνέχεια, υπό την επήρεια αλκοόλ, αποφάσισαν να σπάσουν τη μονοτονία τους… με διαρρήξεις. Η λεία τους ήταν οι τέσσερις φορητοί υπολογιστές που βρήκαν σε κάποια από τα γραφεία στα οποία μπήκαν.

Έβγαλε την κουκούλα μπροστά στην κάμερα

Η απειρία και η παντελής έλλειψη σχεδίου φάνηκε από την αρχή. Πάνω στον πανικό τους έκαναν διάρρηξη σε όποια πόρτα έβρισκαν μπροστά τους, ενώ φαίνεται πως έμεναν ελάχιστα σε κάθε γραφείο. Το αποκορύφωμα της δράσης τους εκείνη τη νύχτα ήταν η απόπειρα διάνοιξης του ενεχυροδανειστήριου.

Οι δύο πόρτες του έμοιαζαν με πόρτες απόρθητου φρουρίου, γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να τις διαρρήξουν. Παρά το γεγονός, όμως, ότι στις πόρτες υπάρχει πινακίδα που αναφέρει ότι ο χώρος «προστατεύεται», ο ένας από τους τρεις που φορούσε κουκούλα έκρινε πως ήταν αυτό το κατάλληλο σημείο για να την αφαιρέσει και να την φορέσει και πάλι.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός από τους τρεις που είχε συλλάβει και είχε απελάσει και στο παρελθόν η αστυνομία, γιατί βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Καθαρά φάνηκε επίσης στην κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει το γραφείο, το πρόσωπο ενός άλλου Γεωργιανού, ο οποίος φορούσε ένα άσπρο καπέλο. Ο συγκεκριμένος ζει χρόνια στο νησί μαζί με τη γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Οι τρεις Γεωργιανοί, σύμφωνα με την Αστυνομία, ζουν περίπου τέσσερα χρόνια στο νησί και εργάζονταν σε οικοδομές. Ο ένας συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Αλυσίδας, ενώ οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν στα σπίτια τους.

Ήταν η πρώτη φορά που οι τρεις τους… «συνεργάστηκαν» και, όπως αποδείχθηκε, ήταν και φαρμακερή για εκείνους, αφού εις βάρος τους απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες για διαρρήξεις κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: emprosnet.gr

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94464&cid=4




Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο Ναύπλιο


Γνωστός στις Αρχές είναι ο ένας εκ των δύο δραστών που σκόρπισαν τον πανικό την προηγούμενη Πέμπτη στο Ναύπλιο, όταν, έχοντας ως στόχο τη ληστεία, εισέβαλαν στο λογιστήριο εργοστασίου και πυροβόλησαν δύο υπαλλήλους.

Ο ληστής είναι αλλοδαπός και έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Εναντίον του έχουν εκδοθεί αναζητήσεις.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του συνεργού του, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμη γνωστά.

Η αιματηρή απόπειρα ληστείας συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη, στις 11:19 το πρωί, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άργους – Ναυπλίου.

Οι δράστες που εισέβαλαν στο εργοστάσιο πυροβόλησαν δύο υπαλλήλους, τραυματίζοντάς τους στα πόδια, στην προσπάθεια να αρπάξουν τα χρήματα που υπήρχαν στο λογιστήριο.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα, οι κακοποιοί διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94438&cid=4

Αλλοδαπός κρατούμενος έγινε «καπνός» από το Α.Τ Καλλιθέας


Κι’ όμως συνέβη. Έχασαν τον κρατούμενο μέσα από τα ίδια τους τα χέρια.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο Α.Τ Καλλιθέας. Σαραντάχρονος αλλοδαπός προσήχθη στο εν λόγω τμήμα, με την κατηγορία της απόπειρας διάρρηξης φορτηγού. Λίγη ώρα αργότερα όμως ο κρατούμενος έγινε καπνός -χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς- εκμεταλλευόμενος την αφηρημάδα ενός υπαστυνόμου να κλειδώσει την πόρτα του κρατητηρίου.

Πλέον, διατάχθηκε ΕΔΕ, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες απόδρασης του αλλοδαπού, ενώ θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του υπαστυνόμου του οικείου τμήματος.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94300&cid=4

Εμετική λαθρομεταναστολαγνεία από την ΑΡΧΙΚΑΤΙΝΑ Στεφανίδου,με ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ και την Τζάκρη!!!

Πριν δείτε το βίντεο,καλό είναι να προμηθευτείτε σακούλες για εμετό: είναι σίγουρο ότι ειδικά στο τελευταίο λεπτό θα σας χρειαστούν!



Μερικές παρατηρήσεις:

-Αφού Τατιάνα "δεν ανήκεις" σε κανένα πολιτικό χώρο",γιατί προπαγανδίζεις υπέρ του νομοσχεδίου του Πασοκ;Και γιατί δεν κάλεσες πολιτικούς άλλων κομμάτων στο στούντιο,εκτός από τη Ντόρκα;;ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ;

-ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ότι ξαφνικά...σ'έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες!ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΙΔΙΑ";
-ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;



-Παρουσιάζεις μια δίμετρη καλλονή ως...υπόδειγμα μετανάστριας!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ...ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;ΞΕΡΕΙΣ,ΤΟ 99% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ!

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΣΟΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ξεφτυλισμένη "διανοούμενη πόρνη" κι εσένα και των αφεντικών σου!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/01/blog-post_3297.html

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Σημαντική μείωση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών.

Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση δεν τα πάει τόσο καλά και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον δεν θα έχει μεγάλη διαφορά απ’ τις υπόλοιπες .



Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει ένας τομέας στον οποίο η κυβέρνηση ΠAΣΟΚ δείχνει να τα καταφέρνει, και δεν είναι άλλος απ’ αυτόν της εγκληματικότητας. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν (επειδή τυγχάνει να παρακολουθώ καθημερινά το αστυνομικό δελτίο), παρουσιάζεται μια μεγάλη μείωση στην εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Όσο και αν έψαχνα για ειδήσεις που σχετίζονται με τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών, παντού σκόνταφτα σε γενικόλογους τίτλους, ενώ όταν διάβαζα το κυρίως ρεπορτάζ έβλεπα τα εξής :

Άγνωστοι, δράστες, άτομα ,κακοποιοί, εμπλεκόμενοι ,συλληφθέντες .


Απίστευτο και όμως αληθινό !

Σε όλες σχεδόν τις ειδήσεις έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την εθνικότητα των δραστών!

Ακόμη και σε περιπτώσεις που οι δράστες έχουν συλληφθει και γνωρίζουμε την εθνικότητα τους.


Βεβαίως το timing που επιλέχθηκε να εφαρμοστεί το καθεστώς λογοκρισίας δεν είναι καθόλου τυχαίο. Από μια άποψη βέβαια το βρίσκω απόλυτα λογικό. Όταν καταβάλλεις τεράστιες προσπάθειες ξοδεύοντας πακτωλούς χρημάτων (απ’ το υστέρημα του Έλληνα φορολογουμένου βέβαια), όταν σπαταλάς τόνους μελανιού (γράφε ΜΜΕ) ,προκειμένου να πείσεις τον λαό να δεχτεί την καταδίκη του, νομιμοποιώντας και παραχωρώντας ιθαγένεια στον κάθε ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΠΟΙΚΟ που εισβάλει στην Ελλάδα, Ε, όταν κανείς όλα τα παραπάνω και

Ξαφνικά ‘’φτωχοί’’ και ‘’φιλήσυχοι’’ Αφγανοί λαθρομετανάστες που …’’ ζουν και εργάζονται στη χώρα μας’’, απαγάγουν και βιάζουν ομαδικά νεαρή κοπέλα στην ομόνοια

http://anti-metanasteush.blogspot.com/2009/12/27.html


Ε, όταν κανείς όλα τα παραπάνω και

Ξαφνικά ‘’φτωχοί’’ και ‘’φιλήσυχοι’’ Αλβανοί λαθρομετανάστες που …’’ ζουν και εργάζονται στη χώρα μας’’, απαγάγουν και βιάζουν για 12 ώρες ομαδικά νεαρή κοπέλα στα Λιμανάκια.

http://anti-metanasteush.blogspot.com/2009/12/blog-post_18.html


Ε, όταν κανείς όλα τα παραπάνω και οι ‘’φτωχοί’’ και ‘’φιλήσυχοι’’ λαθρομετανάστες εξακολουθούν να είναι πρωταθλητές στις κλοπές ,ληστείες, βιασμούς , δολοφονίες ,ναρκωτικά κτλ ...


Ε, τότε διαγράφεις την εθνικότητα των δραστών που σου χαλάει τη σούπα και τελείωσες !!!



ΥΓ. Ίσως παρατηρηθεί μείωση των καταχωρήσεων (διότι τα εγκλήματα πλέον τα διαπράττουν ‘’άγνωστοι’’), ωστόσο το ιστολόγιο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια ενδιαφέρουσα κίνηση.

Tην Κυριακή το πρωί 30 σύντροφοι προχώρησαν σε παρέμβαση στην αντιρατσιστική εκδήλωση της κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" στον πολιτιστικό σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων Σεβαστοπούλου και Ζαλίκη.

Πετάχτηκαν φέιγ βολάν στο χώρο, βάφτηκαν stencils, μοιράστηκαν φυλλάδια και διαβάστηκε κείμενο στους παρευρισκόμενους με επίκεντρο την πρόθεση από πλευράς της κυβέρνησης για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σύγχρονους δούρειους ίππους και αυτό το γεγονός εκφράσαμε με την εισβολή μας στο χώρο. Ενόψει μάλιστα του αισχρού νομοσχεδίου για τους μετανάστες, όλες αυτές οι μειονότητες των παρακρατικών αριστεριστών που στηρίζουν κάθε ξένο στοιχείο, αδιαφορώντας για τους Έλληνες αδερφούς μας (η φτώχεια και η ανεργία να θυμίσουμε ότι χτυπούν κόκκινο στην επαρχία) είναι ανάγκη να απομονωθούν από τους πολίτες σε κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία.



http://www.ediktyo.gr/2010/01/blog-post_2690.html

Ο Λαός πήρε την τύχη στα χέρια του στη Νότιο Ιταλία

Όλοι παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις στην Ιταλία, με την εξέγερση των μεταναστών. Ανίκανο το κράτος και εκεί να επέμβει δυναμικά για να προστατέψει τους πολίτες ο λαός βγήκε στους δρόμους και πήρε το νόμο στα χέρια του.

Μια ανάλογη περίσταση δηλαδή σαν τον δικό μας περσινό Δεκέμβρη, όπου σε Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα , Λαμία, Καλαμάτα, Χανιά Γιάννενα, Θεσ/νίκη αλλά και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας απλοί μαγαζάτορες και απλοί πολίτες που έβλεπαν την περιουσία τους να γίνεται γυαλιά καρφιά κατέβηκαν στο δρόμο και αντιστάθηκαν στην γιαλαντζί εξέγερση. Φυσικά και η Ιταλία έχει ένα πιο σοβαρό κράτος από το Ελληνικό και έχουμε δει πως η μεταναστευτική της πολιτική διαφέρει αρκετά από την Ελληνική που στην ουσία είναι ανύπαρκτη.

Έτσι λοιπόν απλοί πολίτες κυρίως στις περιοχές της Ν. Ιταλίας βγήκαν στους δρόμους και ξεκίνησαν οι συγκρούσεις. Το κράτος πιάστηκε στον ύπνο αφού δεν περίμενε αυτή την αντίδραση η οποία απέφερε 53 τραυματίες από τις σφοδρότατες συγκρούσεις. Μπροστά σε αυτό το φαινόμενο ο υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας ανήγγειλε έκτακτα μέτρα απομάκρυνσης αρκετών μεταναστών και επαναπροώθησής τους.

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/01/11/%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD/

Εκνευρισμός στο προοδευτικό στρατόπεδο: Αντιδημοκρατικό το δημοψήφισμα!

Τάκης Καμπύλης, Καθημερινή: «H λογική της θέλησης της πλειοψηφίας στο συγκεκριμένο θέμα (την ιθαγένεια) είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική»!!! Και τι είναι «δημοκρατικό» κ. Καμπύλη; Η εφαρμογή της ατζέντας μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, της οποίας είστε μέλος, από την κυβέρνηση χωρίς την συγκατάβαση των Ελλήνων;

Επανήλθε ο γνωστός μας Τάκης Καμπύλης στην Καθημερινή για το θέμα της ιθαγένειας των λαθρομεταναστών. Σε σημερινό του άρθρο με τίτλο «H Δημοκρατία σε διαβούλευση;» ξεδιπλώνει κάθε προοδευτικό επιχείρημα προκειμένου να μας πείσει ότι είναι λάθος και φασιστικό (!) το αίτημα για δημοψήφισμα. Ούτε λίγο ούτε πολύ βαπτίζει και αυτός με την σειρά του «φασίστες» τους Έλληνες που απαιτούν δημοψήφισμα για το μείζον αυτό κοινωνικό και ΕΘΝΙΚΟ θέμα. Απολαύστε τον προοδευτικό Τάκη Καμπύλη σε ένα ρεσιτάλ ασυναρτησίας που φανερώνει τον εκνευρισμό ενός ολόκληρου συστήματος απέναντι στην λαϊκή βούληση

Συμπλοκή αλλοδαπών στη Δάφνη


Κάλυκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χθες στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Δράμας, στην περιοχή της Δάφνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νωρίτερα είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, χωρίς ωστόσο, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94303&cid=4

Προς Διάλυση η Κατάληψη του Ελεύθερου Γαλαξία στη Ν. Σμύρνη λόγω....Αλβανών


ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ VS ΑΛΒΑΝΩΝ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.....ΚΟΡΟΙΔΑ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΦΑΡΑ;;

"Τους τρέφαμε, τους δίναμε ρούχα και το ευχαριστώ ήταν να μπαίνουν στην κατάληψη και να την ρημάζουν!", αυτά είναι τα λόγια νεαρού αναρχικού της Ν. Σμύρνης ο οποίος μαζί με την παρέα του βλέπουν να εξαφανίζεται ο εξοπλισμός που είχαν προηγουμένως απαλλοτριώσει από το Δήμο και άλλα δημόσια κτίρια.


Πρόκειται για την γνωστή κατάληψη της Νέας Σμύρνης, η οποία βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του δήμου, τον Ελεύθερο Γαλαξία όπως τον ονομάζουν. Μετά και την φωτιά που προκλήθηκε στο χώρο ("απαράδεκτα πράγματα") και καθώς δεν υπάρχει πλέον κομματική στήριξη αφού οι κομματικοί φορείς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Ανταρσύα αποχώρησαν από την κατάληψη (παίρνοντας χρήσιμο υλικό) μαζί με άλλους αναρχοαυτόνομους, η κατάληψη υπολειτουργεί συστηματικά.


Σαν να μην έφταναν όμως τα εσωτερικά τους, είχαν να αντιμετωπίσουν και τη γνωστή συμμορία αλλοδαπών αλβανικής καταγωγής που εδρεύει στην περιοχή και λυμαίνεται κάθε βράδυ το χώρο της κατάληψης. Η συγκεκριμένη συμμορία δραστηριοποιείται στην γύρω περιοχή διακινώντας ναρκωτικές ουσίες και προβαίνοντας σε μικροκλοπές. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ο "Ελεύθερος Γαλαξίας" προστάτευε με μανία κάθε φορά που η Αστυνομία προσπαθούσε να τους συλλάβει.


Και τώρα βρίσκονται προστά στο δίλημμα: Αν συνεχισουν να τους αφήνουν, η κατάληψη θα καταντήσει στέκι συμμορίας (όχι πως δεν ήταν). Αν συγκρουστούν μαζί τους θα κατηγορηθούν ως φασίστες ρατσιστές...Πέσανε δηλαδή στον λάκκο που οι ίδιοι άνοιξαν!


Η ΝΕ.Ο.Σ. Νοτίων Προαστίων έχει δηλώσει κατ' επανάληψη προς πάσα δημοτική αρχή πως είναι αδιανόητο να δαπανώνται εκατομμύρια, σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα να υπάρχουν καταλήψεις με την ανοχή (ή και συνενοχή) τους. Στην περίπτωση της Ν. Σμύρνης υπάρχει μια εξαίρεση. Ο δήμαρχος ανήκει στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

πηγή:
neosnotiwn
http://hellenicrevenge.blogspot.com


Ξύπνησε υπό την απειλή όπλων



Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε ένας άνδρας στο Κοκκώνι Κορινθίας, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του ενώ αυτός κοιμόταν.

Οι κακοποιοί, φορώντας κουκούλες, απείλησαν τον ιδιοκτήτη με κοντόκανες καραμπίνες και μαχαίρια, τον ακινητοποίησαν και του πήραν το ποσό των 700 ευρώ, πέντε ρολόγια χειρός, ένα κινητό τηλέφωνο και την κάρτα αναλήψεων τράπεζας.
Μάλιστα, ο ένας δράστης τον εξανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό της κάρτας και στη συνέχεια πήγε σε μηχάνημα αναλήψεως της τράπεζας στο Κιάτο και πήρε το ποσό των 600 ευρώ.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του υιού του θύματος.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες ήταν αλλοδαποί, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94072&cid=4

Στη φάκα αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών


Ηρωίνη βάρους 1,6 γραμμαρίου και δύο φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 223,3 γραμμαρίων, είχε στην κατοχή του ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο από αστυνομικούς της ασφάλειας.
Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ηρωίνης καθώς και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94064&cid=4

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Όταν το 2021 θα είσαι μειονότητα στην ίδια σου τη χώρα, ποιος θα ευθύνεται;

Αυτοί...








Ή



ΕΣΥ, που δεν έκανες τίποτα για να το αποτρέψεις;



















MΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΔΡΑΝΗΣ.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/01/2021.html

85% λένε ΟΧΙ στο νομοσχέδιο για την παραχώρηση της ιθαγένειας , 52% ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.
Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ώστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιώνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια (εδώ) το blog σου ή την σελίδα σου

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010




http://dhmopshfisma.blogspot.com/

Πηγή: Πρώτο Θέμα (10-1-2010)


Αυτή ειναι η σημερινή Δημοκρατία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Στα 4.054 μηνύματα , μόλις…7 (εφτά! ) υπέρ των μεταναστών!!!

Ποιοι είναι τώρα οι ‘’Φασίστες’’ και οι ‘’Ρατσιστές’’ Κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ???

Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρα βιασμού στην Κορινθία


Από αστυνομικούς της ασφαλείας Κορίνθου συνελήφθη, στην Κόρινθο, ένας άνδρας ηλικίας 22 ετών ο οποίος τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες της 4ης και 5ης Ιανουαρίου είχε διαπράξει κλοπές με τη μέθοδο της διαρρήξεως (θραύση υαλοπινάκων εισόδου) σε δυο καταστήματα στην Κόρινθο, από τα οποία το ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων και το άλλο φαρμακείο, και είχε αφαιρέσει χρηματικά ποσά, ενδύματα και ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα. Από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων ενδυμάτων και φαρμακευτικών ναρκωτικών δισκίων τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 157,70 ευρώ ως προερχόμενο από κλοπές.

Προανάκριση ενήργησε το τμήμα ασφαλείας Κορίνθου και ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε προχθές στο εισαγγελέα Κορίνθου.

Στο μεταξύ, χθες στο Βραχάτι, συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού σε βάρος αλλοδαπής 23χρονης, ύστερα από καταγγελία της ίδιας, σύμφωνα με την οποία ο δράστης τις νυχτερινές ώρες αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο σπίτι του, στο οποίο την φιλοξενούσε και ενώ αυτή κοιμόταν στο δωμάτιο της.Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/01/2010_317392

Δεν τολμάνε να βγάλουν δημοσκόπηση ΠΟΥΘΕΝΑ!!


Δεν τολμάνε να βγάλουν δημοσκόπηση ΠΟΥΘΕΝΑ!!

και όπου βγαίνει δημοσκόπηση...είτε 2 επιλογές έχει, είτε 10

το αποτέλεσμα είναι ένα και πάντα με μεγάλη διαφορά!!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

http://www.greekalert.com/2010/01/blog-post_2384.html

Συλλήψεις Αλβανών για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου στο Βόλο



Στη «φάκα» των αστυνομικών πιάστηκαν οι ύποπτοι νεαροί Αλβανοί για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου Σαλβατόρε Σερασκίνο, ο οποίος ακόμη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.
Ωστόσο, οι δύο Αλβανοί μετά τις καταθέσεις τους, στις οποίες παραδέχθηκαν τον ξυλοδαρμό, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,είναι ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι διαμένουν στον Βόλο και είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, παραδέχθηκαν ότι χτύπησαν τον Σαλβατόρε με χοντρό λουκέτο κλειδαριάς, ενώ υποστήριξαν πως δεν υπήρχε και τρίτο άτομο στη συμπλοκή. Ωστόσο, οι αυτόπτες μάρτυρες του καβγά υποστηρίζουν πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν τρία.

Από την πλευρά της, η Ασφάλεια συγκεντρώνει στοιχεία για τη δικογραφία, η οποία θα σταλεί την Πέμπτη στην Εισαγγελία Βόλου. Να σημειωθεί πως οι δύο νεαροί δεν έχουν φάκελο στην αστυνομία και δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές για αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: Ταχυδρόμος

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/20.html

Συνέλαβαν ''φτωχους'' μετανάστες με 48 κιλά χασισάκι



Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων με ύποπτο όχημα, δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Μετά από απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, οι τρεις επιβάτες του οχήματος το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή σε ορεινή, δασώδη περιοχή. Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό και τον συνοδηγό του αυτοκινήτου, ενώ ο τρίτος συνεπιβάτης αναζητείται.

Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 κιλά και 363 γραμμάρια χασίς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=92874&cid=4

22.000 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης έχει ήδη δώσει το ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ σε χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και συνεχίζει να δίνει την στιγμή που άνεργοι Έλληνες, επί χρόνια γραμμένοι στον ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΑΚΟΜΗ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σε ντοκουμέντο που παρουσίασε σήμερα στο Extra3 ο κ. Σπίνος, ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 800 EURO ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...ΣΚΗΝΙΤΗΣ!!!

Μάλιστα κύριοι...στις εφορίες, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΚΗΝΙΤΗΣ Ή (άκουσον άκουσον) ΔΕΝΔΡΙΤΗΣ.

Ο αλβανός λαθρομετανάστης λοιπόν ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ότι κατοικεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ και συμπλήρωσε την ειδική ένδειξη "ΣΚΗΝΙΤΗΣ". Και μάλιστα έλαβε το ποσο των 800 ΕΥΡΩ!

Ποιος ταχυδρόμος βρήκε την....σκηνή του;

Που μπορεί ένας πολίτης να τον βρεί κάπου στην εθνική Πατρών - Πύργου;

Τραγελαφικές καταστάσεις από το ΦΙΑΣΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ τέτοιες φορολογικές δηλώσεις έχουν κατατεθεί και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εχουν ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΣΚΗΝΙΤΕΣ (κατοικούν κάπου σε σκηνή) και ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ (κατοικούν σε αγρούς ή τροχόσπιτα) ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/22000.html

ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΤΕΤΣΙΤΕΣ!!!


Φονικό επεισόδιο μεταξύ Πακιστανών στον Άγιο Δημήτριο



Φονικό επεισόδιο μεταξύ Πακιστανών έγινε στις 8 το βράδυ, στην οδό Καλλιθέας 21 στον Άγιο Δημήτριο. Κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυματίστηκε από μαχαίρι στην κοιλιά ένας από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 11 το βράδυ, βρέθηκε νεκρός σε ΙΧ αυτοκίνητο, στην οδό Καλλιθέας 27, ένας ακόμη αλλοδαπός, που εξετάζεται αν είναι ο δράστης ή άλλο άτομο που σχετίζεται με το επεισόδιο. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/01/2010_317034


Σε δημόσιο ουρητήριο έχει μετατραπεί το Σύνταγμα


1


Τα στενά στην Ερμού έχουν μετατραπεί σε υπαίθρια ουρητήρια. Δείτε το φωτορεπορτάζ του NewsIt.gr.

Πύρ και… μανία είναι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, αφού όπως καταγγέλλουν, τις τελευταίες 2 εβδομάδες, οι παράνομοι μικροπωλητές όχι μόνο έχουν κάνει πραγματική… επέλαση σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και στενά, αλλά έχουν μετατρέψει το ιστορικό κέντρο σε ένα απέραντο…δημόσιο ουρητήριο!

Το φωτορεπορτάζ του ΝewsIt.gr είναι αποκαλυπτικό: η Ερμού και η Βουλής έχουν μετατραπεί σε ένα τεράστιο παράνομο παζάρι, τα στενά έχουν μεταμορφωθεί σε υπαίθρια …ουρητήρια, ενώ στις πλατείες η Δημοτική Αστυνομία απλώς να παρατηρεί χωρίς να επεμβαίνει!

«Όταν καλούμε την Δημοτική Αστυνομία για να βάλουν τάξη, το μόνο που μας λένε είναι: ¨έχουμε εντολή άνωθεν να μην τους πειράξουμε, ψάξτε τους άνωθεν να τους παραπονεθείτε¨!» καταγγέλλει ο δικηγόρος Δημήτρης Λινός, κάτοικος της οδού Νίκης.

Όταν το NewsIt.gr επικοινώνησε με την Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηνών, οι επιβεβαιώσεις έπεσαν… βροχή: «δεν υπάρχει καμία εντολή για ανοχή, υπάρχουν κλιμάκια που κάνουν συνεχείς κατασχέσεις και απομακρύνσεις». Οι φωτογραφίες όμως άλλο μαρτυρούν: ότι οι μικροπωλητές έχουν στήσει παράνομα «μαγαζιά» όχι μόνο μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας, αλλά και μπροστά από το… υπουργείο Οικονομικών!

«Όπως έχουν παραδώσει την Αθηνάς και την Σωκράτους, τώρα παραδίδουν και το Σύνταγμα! λέει μια από πιο παλιές κατοίκους της περιοχής, Βασιλική Μαύρου.
«Δεν τολμούμε να τους πούμε τίποτα, ούτε στους αλλοδαπούς μικροπωλητές, ούτε στην αστυνομία, που μας ξεπετάει με μια απλή ατάκα: και να τους πιάσουμε θα πάνε για απλό πταίσμα, και θα τους αφήσουμε!».

Πετράκη & Βουλής: οι μικροπωλητές έχουν στήσει στα στενά…υπαίθρια ουρητήρια!





H αστυνομία σφυρίζει…κινέζικα!


Μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών, δίπλα από την αστυνομία, το παραεμπόριο κάνει χρυσές δουλειές!


«Έχουν το θράσος να βάλουν στην κορυφή της Βουλής πορτοκαλί κόνο και γλάστρα, για να μην περνούν αυτοκίνητα, και τους ενοχλούν στο παράνομο παζάρι τους!» καταγγέλλουν οι κάτοικοι.


Και το τελευταίο τετραγωνικό στρωμένο με το παράνομο εμπόρευμα.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=9855&catid=3

Εσπειρε τρόμο η «σπείρα των αναλήψεων»


“Με έσυραν στο δρόμο όταν εγώ πάλευα να κρατήσω την τσάντα μου. Εύχομαι να μη συμβεί ούτε στον εχθρό μου”, λέει στη “Μ” η Νικολέτα Ευαγγελοπούλου.


“Με έσυρε στο δρόμο. Αυτό δεν είναι ληστεία, είναι βιασμός”
Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com

“Με έσυρε στο δρόμο, όταν εγώ πάλευα να κρατήσω την τσάντα μου. Εύχομαι να μη συμβεί ούτε στον εχθρό μου, δεν είναι μόνο ληστεία, είναι βιασμός αυτό”. Η 43χρονη Νικολέτα Ευαγγελοπούλου αναβίωσε χθες τη σκηνή της ληστείας σε βάρος της, που έγινε μετά τα Χριστούγεννα, όταν πληροφορήθηκε πως οι δύο δράστες, οι οποίοι της άρπαξαν 10.500 ευρώ, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.
Δύο μέλη της σπείρας που παρακολουθεί άτομα τα οποία κάνουν αναλήψεις μεγάλων ποσών από Τράπεζες και στη συνέχεια τα ληστεύουν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της ασφάλειας και ήδη η έρευνα επεκτείνεται, για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις. Από τα πρώτα στοιχεία, οι δύο κατηγορούνται για τη ληστεία μίας 52χρονης τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την οποία ο ένας είχε συλληφθεί αλλά αφέθηκε ελεύθερος από τη δικαιοσύνη, όπως και μία κλοπή σακούλας με κέρματα από αυτοκίνητο εμπόρου αυτόματων μηχανημάτων καφέ.
“Ήταν οργανωμένοι”, περιέγραψε στη “Μ” η 43χρονη. “Αποδείχτηκε πως με είχαν παρακολουθήσει που είχα συναλλαγές με δύο τράπεζες, αλλά φαίνεται ότι γνώριζαν και όλες μου τις κινήσεις”, συμπλήρωσε. Η ληστεία είχε σημειωθεί το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου μέσα στη λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, όπου η 43χρονη διατηρεί κατάστημα. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, ο 20χρονος κατηγορούμενος περίμενε με το δίκυκλο και ο 27χρονος ανέλαβε να κάνει τη ληστεία.

“ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ”
“Δεν δίστασε σε τίποτε. Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο μου επιτέθηκε και, επειδή αντέδρασα, με έσυρε στο δρόμο”, περιέγραψε. Η κ. Ευαγγελοπούλου στάθηκε επιπλέον άτυχη, καθώς εκείνη την ώρα στη λαχαναγορά δεν βρισκόταν κανείς, πράγμα που συμβαίνει σπάνια. “Όλα συνηγόρησαν υπέρ τους, είχε δυνατό αέρα και δεν ακούστηκαν οι φωνές μου και στα μαγαζιά για πρώτη φορά δεν ήταν κανείς”, τόνισε. Μετά τη σύλληψη των δραστών ανακουφίστηκε, όπως είπε, αλλά “δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Πλέον δεν κυκλοφορώ μόνη μου και πάντα στο σπίτι μου πρέπει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου”, υπογράμμισε. Τόνισε ακόμη πως η αστυνομία ενήργησε αστραπιαία, αλλά “δεν φτάνει. Τι μπορεί να κάνει η αστυνομία, να βρίσκεται δίπλα στον καθένα μας”, διερωτήθηκε.

“ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ”
Ο 27χρονος κατηγορούμενος χαρακτηρίζεται “αδίστακτος” τόσο από τα θύματά του όσο και από αστυνομικούς. “Δεν μπορώ να ξεχάσω το ξύλο που έφαγα, με πήρε και χτυπούσε το κεφάλι μου στο μπετόν, για ν’ αρπάξει την τσάντα μου”, μετέφερε στη “Μ” 52χρονη που έπεσε θύμα ληστείας του ίδιου ατόμου στις αρχές του περσινού Ιανουαρίου, όταν άρπαξαν την τσάντα της με 50.000 ευρώ.
Τότε, ο 27χρονος παρότι συνελήφθη από την αστυνομία, παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, επειδή ο ανακριτής διαφώνησε με την προφυλάκισή του. Παρότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμά του αποφάσισε να προφυλακιστεί, είχε εξαφανιστεί και συνελήφθη τη Δευτέρα, αφού διέπραξε και τη ληστεία εις βάρος της 43χρονης. Και στη ληστεία του Ιανουαρίου, ο 27χρονος φέρεται πως παρακολούθησε το θύμα του από την τράπεζα, όπου έκανε ανάληψη.
“Είχα βγάλει χρήματα, επειδή δύο ημέρες νωρίτερα είχε πεθάνει ο πατέρας μου και τα χρειάστηκα για τα διαδικαστικά”, εξήγησε η γυναίκα. Ακόμη όμως και σήμερα φοβάται, καθώς υποστήριξε ότι είδε τον ίδιο άνθρωπο να κυκλοφορεί στη λαϊκή της Σταυρούπολης. “Δεν μπορώ να το ξεπεράσω, μπροστά μου βλέπω παντού ληστές, φοβάμαι και τον ίσκιο μου”, κατέληξε. Ήδη σε βάρος του ενεργοποιήθηκε το ένταλμα προφυλάκισης και οδηγήθηκε στις φυλακές.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/blog-post_6906.html

Συλλήψεις Αλβανών πλαστογράφων στον Άγιο Παντελεήμονα



Την είδηση την έχω βάλει και προχτές...αλλά επειδή το zougla έχει και φωτορεπορτάζ είπα να το δείτε,για να καταλάβατε τι γίνετε στον Αγ.Παντελεήμονα από πλευράς εγκληματικότητας.
Οποίος γουστάρει αλλάζει διαβατήριο,χαρτιά,παίρνει άδεια παραμονής κλπ.
Φανταστείτε ότι αυτό είναι το δεύτερο μαγαζί πλαστών εγγράφων που κλείνει η αστυνομία σε διάστημα 5 μηνών.Το άλλο το είχαν άραβες ταυτόχρονα με διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε μαγαζί κοπτοραπτικής που διατηρούσαν στην πε3ριοχή του Αγ.Παντελεήμονα.

διαβάστε την είδηση....
Στα χέρια των συνοριοφυλάκων της ειδικής ομάδας δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αθηνών έπεσαν προχθες δύο αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 29 ετών, καθώς είχαν στήσει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο πλαστογραφίας ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων σε οικία στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για «πλαστογραφία», «πλαστογραφία πιστοποιητικών», «πλαστογραφία και κατάχρηση ενσήμων», «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» και «κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων».



Τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα πωλούσαν έναντι χρηματικής αμοιβής που κυμαίνονταν από 100 έως 2.000 ευρώ, ανάλογα με την εκάστοτε συμφωνία.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

33 σφραγίδες ελληνικών και αλλοδαπών αρχών, 2 φορητοί υπολογιστές ( laptop), 1 εξωτερικός δίσκος ανάγνωσης δισκέτας, 2 εκτυπωτές, 3 μεταλλικές μήτρες οι οποίες φέρουν εντυπώματα αλλοδαπών αρχών, 1 μηχάνημα θυροκόλλησης, 1 μηχάνημα κοπής ακριβείας χάρτου, 26 διαβατήρια Αλβανίας, 2 διαβατήρια Κύπρου, 6 διαβατήρια Άγιου Δομήνικου, 1 διαβατήριο Ισραήλ, 1 διαβατήριο Τσεχίας, 8 ελληνικές ταυτότητες, 6 δελτία ταυτότητας ομογενούς, 4 θεωρήσεις εισόδου (VISA), 10 δελτία διαμονής μέλους πολίτη της Ε.Ε., 35 ιταλικές κάρτες ταυτότητας, 22 ελληνικές άδειες οδήγησης, 17 βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για άδεια διαμονής και χαρτονομίσματα των 15 και 20 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/blog-post_3699.html

Σύλληψη αλλοδαπών με πλαστά χαρτονομίσματα



Για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων συνελήφθη ζευγάρι Βουλγάρων από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 32χρονος αλλοδαπός με την 29χρονη σύντροφό του γέμισαν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με βενζίνη, και πλήρωσαν την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου υγρών καυσίμων με ένα χαρτονόμισμα των εκατό ευρώ.

Η 30χρονη ιδιοκτήτρια του πρατηρίου τους έδωσε τα ρέστα, αλλά αργότερα διαπίστωσε ότι το χαρτονόμισμα δεν ήταν γνήσιο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε περιοχή έξω από την Κατερίνη και ύστερα από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους άλλα δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, καθώς επίσης και 630 ευρώ, προερχόμενα από συναλλαγές που έκαναν με παραχαραγμένα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/01/2010_317435